«Μάνα σαν τον Ήλιο» – Γιόρτασε πανηγυρικά την γιορτή μητέρας η Ελασσόνα

 Με τεράστια επιτυχία υλοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη στην Ελασσόνα η μεγάλη ανοιχτή  εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου , με τη συμμετοχή μαθητών των Παιδικών Σταθμών και με καλεσμένη τη συγγραφέα και παιδαγωγό με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία Λητώ Τσακίρη-Παπαθανασίου.

Η κα Τσακίρη αφηγήθηκε διαδραστικά ιστορίες δύο βιβλίων της που κυκλοφορούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, με τίτλους «Οι καλύτεροι γονείς του κόσμου» και «Η Ζιζή η λαγουδίνα και η μικρή της μπαλαρίνα».κσι κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα  Την εκδήλωση  πλαισιώσαν μελωδικά  τμήματα του Μουσικού Συλλόγου “musicArte” το  «babymusicArte» τμήμα μουσικής προπαίδειας και μουσικού νηπιαγωγείου ενώ συγκίνησε το κοινό με την ερμηνεία του το τμήμα παιδικής χορωδίας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωνσταντίνου Μάτη.

Πιάνο έπαιξε η μουσικοπαιδαγωγός Έφη Φαρμάκη.Η συγγραφέας χάρισε σε μικρούς και μεγάλους μηνύματα με αξίες ζωής.Μικροί και μεγάλοι ταξιδεψαν στη  μαγεία των παραμυθιών. Με οδηγό τη φαντασία και την τρυφερότητα το κοινό γέμισε συγκίνηση μέσα από  πολύτιμα μηνύματα. και ευκαιρίες για ουσιαστική επικοινωνία που τους χάρισαν οι ιστορίες της συγγραφέα .Ολοι τραγούδησαν τα χρόνια πολλά στη δική τους μοναδική Μανούλα και κατάλαβαν την αξία που έχουν οι  σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα στην οικογένεια τους.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.