Με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων Η ΞΗΡΟΚΡΑΝΙΑ την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 γιορτάζοντας τα 42 χρόνια από την ίδρυση του.

Με την ευκαιρία αυτή και τη συνδρομή του Δήμου Λαρισαίων καθώς και τη συνεργασία της δεύτερης κοινότητας του Δήμου, πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση του Συλλόγου στο πάρκο του Αγίου Αθανασίου επί της οδού Ζαρμάνη και Καραθάνου στη Λάρισα.

Πλήθος κόσμου Κρανιωτών, φίλων και κατοίκων της συνοικίας του Αγίου Αθανασίου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μικτή χορωδία του Συλλόγου. Μαέστρος ο κ. Κώστας Μάτης, στο πιάνο ή κ. Έφη Φαρμάκη, στο φλάουτο ο κ. Αντώνης Βακαλαθανασίου που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την εκπαιδευτικό Στατήρη – Τζικούλη Ευαγγελία, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, συνοδεία δημοτικής ορχήστρας (Κλαρίνο: Μπακογιάννης Βασίλης, Λαούτο:Καλαμπούκας Χρήστος, Βιολί: Ζιώζιας Θανάσης, Κρουστά – τραγούδι: Σαραντινός Βασίλης).

Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος κ. Λάμπρος Γκουνέλας που μίλησε για την ίδρυση του Συλλόγου και η πρόεδρος της δεύτερης κοινότητας κ. Σοφία Γκουνέλα.

Παραβρέθηκαν μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και υποψήφιοι βουλευτές της περιοχής.

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η εκπαιδευτικός και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας κ. Χρύσα Μαστοροδήμου. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

           

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.