Θωμάς Παπαλιάγκας: «Πολλοί θα τρίβουν τα μάτια τους το βράδυ των εκλογών»

 Στο Συκούριο βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Θωμάς Παπαλιάγκας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

« Σε αυτές τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής γιατί ο καθένας έχει συνειδητοποιήσει πως το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα των μεγάλων αλλαγών και της μεγάλης προσφοράς στην ελληνική κοινωνία. Ότι θετικό μπορεί να καταγράψει κάποιος στην πολιτική ιστορία του τόπου μετά το 1974 έχει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ.

Στις 21 Μαΐου προχωράμε και ένα βήμα παραπέρα, αλλάζοντας και ανανεώνοντας το πολιτικό δυναμικό της χώρας. Με την ψήφο μας στέλνουμε καθαρό μήνυμα πως δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι το 2023 ο παλαιοκομματισμός και οι πελατειακές εξαρτήσεις μπορούν να επιβιώνουν και να πολλαπλασιάζουν τα αρνητικά τους πρότυπα», τόνισε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

«Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε τι Ελλάδα θέλουμε:
Των υποκλοπών και της αδιαφάνειας ή της δημοκρατίας; Των ανεξέλεγκτων funds και της αγωνίας του καθένα για την πρώτη του κατοικία ή αυτής της προστασίας και της διασφάλισης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας; Της έρημης υπαίθρου, της διαλυμένης αγροτικής παραγωγής, των υποβαθμισμένων προϊόντων μας ή αυτή της συγκροτημένης παραγωγής που δίνει δουλειά και εισοδήματα και κρατά τους νέους ανθρώπους στον τόπο τους; Των αξιοπρεπών μισθών και συντάξεων ή της αγωνίας για το πώς θα βγει ο μήνας;

Γνωρίζουμε πια και τι σημαίνει «επιτελικό κράτος» του Μητσοτάκη και των ορφανών του Καρατζαφέρη και τι σημαίνει Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ξέρουμε και νοιώθουμε την αναγκαιότητα να αλλάξουμε ότι μας κληρονόμησε το πρόσφατο παρελθόν αλλά και την ουσία της Κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης του νομού μας.

Για αυτό προσπερνάμε και πορευόμαστε σε ένα καλύτερο μέλλον, που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί. Είμαι σίγουρος ότι το βράδυ των εκλογών πολλοί θα τρίβουν τα μάτια τους από την απόφαση του λαού μας» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.