Περιοδεία Στέλλα Μπίζιου: "Η χώρα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω"

 «Επί τέσσερα χρόνια δώσαμε μεγάλη μάχη για να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια, απέναντι σε ασύμμετρες απειλές. Όχι μόνο τα καταφέραμε, κρατώντας την κοινωνία μας όρθια, αλλά ισχυροποιήσαμε την οικονομία μας, κάτι που μας επιτρέπει να στηρίξουμε για μια ακόμη φορά όλους όσοι το έχουν ανάγκη. Ήδη ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε τρία ακόμα νέα μέτρα που στοχεύουν στη στήριξη των νέων ανθρώπων, των ιδιοκτητών ακινήτων καθώς και των δημοσίων υπαλλήλων».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στα χωριά Αγναντερή, Μεγάλο Μοναστήρι, Αρμένιο, Κιλελέρ, Μέλισσα και Γλαύκη.

«Σύμφωνα με τα όσα εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θεσμοθετείται το Youth Pass με ενίσχυση 150 ευρώ κατ’ έτος για κάθε νέο που ενηλικιώνεται, μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ κατά 10% για κατοικίες που ασφαλίζονται για το σύνολο του έτους για φυσικές καταστροφές και αναμορφώνεται το μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων, με έμφαση στους χαμηλόμισθους, όσους έχουν θέσεις ευθύνης, αλλά και στους γονείς με αύξηση της οικογενειακής παροχής για όσους έχουν παιδιά δηλαδή, από 50 ευρώ στα 70 ευρώ για όσους έχουν ένα παιδί, από 70 ευρώ για τα δύο παιδιά σε 120 ευρώ και από 120 ευρώ στα τρία παιδιά στα 170, με σκοπό την εφαρμογή από 1/1/2024.

Η χώρα βαδίζει σταθερά σε μια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας. Τώρα είναι η ώρα να επιβραβευτούν οι κόποι και οι θυσίες και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την πορεία αυτή. Η χώρα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Κι αυτό θα επιβεβαιώσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 21 Μαΐου», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.