Σε υπηρεσίες «συμμάχους» των αγροτών στη Λάρισα, ο Βασίλης Κόκκαλης

Σειρά φορέων που άπτονται του αντικειμένου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισκέφθηκε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κόκκαλης βρέθηκε στον ΟΠΕΚΕΠΕ, στο ΠΕΓΕΑΛ, στο ΚΕΠΠΥΕΛ και στον ΕΛΓΟ Δήμητρα.

Μετά το πέρας των επαφών που είχε με στελέχη των συγκεκριμένων υπηρεσιών, με τους οποίους είχε αγαστή συνεργασία ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο κ. Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκέφθηκα σήμερα υπηρεσίες που έχουν άμεση σχέση με τον πρωτογενή τομέα και υπάγονται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το ΠΕΓΕΑΛ, αυτή η τόσο σημαντική και ευαίσθητη υπηρεσία που ασχολείται με την ανάλυση των εδαφών, αν είναι κατάλληλα για συγκεκριμένες καλλιέργειες. Αυτή την υπηρεσία ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την στηρίξαμε με την προκήρυξη 168 θέσεων εργασίας. Επίσης, τον ΕΛΓΟ Δήμητρα που κάνει σπουδαιότατο έργο αλλά και το ΚΕΠΠΥΕΛ, μία υπηρεσία που εξυπηρετεί πάρα πολλούς νομούς.

Τέλος βρέθηκα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, στον οργανισμό πληρωμής των ενισχύσεων που δυστυχώς με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη ολοένα και λιγοστεύουν για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πιστεύουμε στους εργαζόμενους αυτών των φορέων και στο σπουδαίο έργο που επιτελούν και θέλουμε να τους στηρίξουμε με ενίσχυση προσωπικού όπου κρίνεται απαραίτητο. Γιατί αποτελούν πολύτιμους συμμάχους του αγρότη και του κτηνοτρόφου» κατέληξε.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.