Στέλλα Μπίζιου σε Λιβάδι και Σαραντάπορο: Κάθε φορά που βρίσκομαι στα χωριά της Ελασσόνας αισθάνομαι πως βρίσκομαι δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στα χωριά της Ελασσόνας αισθάνομαι πως βρίσκομαι στο σπίτι μου. Κάθε φορά που συναντώ τους κτηνοτρόφους της επαρχίας μας, αισθάνομαι πως βρίσκομαι δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους. Έτσι αισθάνθηκα πριν τέσσερα χρόνια, όταν μου κάνατε την μεγάλη τιμή να με στείλετε ως εκπρόσωπό σας στο Κοινοβούλιο, έτσι αισθάνομαι και μετά από τέσσερα χρόνια. Κι αυτό γιατί έχω ήσυχη τη συνείδησή μου πως έκανα ότι περνούσα από το χέρι μου για να τιμήσω την εντολή που μου δώσατε. Για τον λόγο αυτό μπορώ και πάλι να σας κοιτάζω στα μάτια και να σας ζητώ να ανανεώσετε αυτή την εντολή και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου κατά τη διάρκεια προεκλογικών συγκεντρώσεων που πραγματοποίησε στο Λιβάδι Ελασσόνας και στο Σαραντάπορο.

«Σήμερα δεν ήρθα να σας μιλήσω για όλα όσα κάναμε τα τέσσερα αυτά χρόνια για τους κτηνοτρόφους μας. Τα έχουμε ξαναπεί και, άλλωστε, είναι πράγματα που έχετε δει ο καθένας από εσάς στη δουλειά, στην οικογένεια και στην τσέπη σας.

Σήμερα ήρθα να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να επιτρέψουμε στις δυνάμεις του αναχρονισμού και του λαϊκισμού να οδηγήσουν τη χώρα μας πίσω.

Γιατί αυτό είναι και το δίλημμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής: Αν θα επιλέξουμε τη συνέχεια με σταθερότητα ή την οπισθοδρόμηση.

Προσωπικά συνεχίζω με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό όπως πριν τέσσερα χρόνια, να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις, απ’ όποια θέση με ορίζει ο Πρωθυπουργός, για το μέλλον αυτής της επαρχίας, για το μέλλον αυτού του νομού, για το μέλλον της χώρας μας. Σας ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσω με τον ίδιο πάθος αυτή τη μάχη», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.