Όλος ο νομός με τον Σάκη: Πρωτοφανής στήριξη από την κοινωνία στον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Παιδή

 Με φόρα από την κοινωνία έρχεται ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Παιδής, όπως έδειξε η πρωτοφανής σε ανταπόκριση του κόσμου, συγκίνηση και παλμό συγκέντρωση στο κατάμεστο, μέσα και έξω, Divani Larissa, που αποδείχθηκε μικρό για τις φίλες και τους φίλους του Σάκη.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισαν πέντε συνοδοιπόροι του στην κοινωνία και την περιφέρεια, αναδεικνύοντας το έργο του. Ο νευροχειρουργός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος, η Δικηγόρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κ. Ιωάννα Καραβάνα, η Αθηνά Γόμπου, ιατρός νεφρολόγος, επιστημονικά υπεύθυνη του Νεφρολογικού Τμήματος και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και διευθύντρια της Α’ Νεφρολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Ο Θανάσης Ρέντζιος δάσκαλος νοηματικής και πρόεδρος του Συλλόγου Κωφών και Κωφαλάλων, και ο Μανώλης Παπαδημητρίου νεαρός πολιτικός μηχανικός από το Δαμάσι. Αποδεικνύοντας την ευαισθησία του για τα Άτομα με Αναπηρία ο υποψήφιος βουλευτής φρόντισε όλη η εκδήλωση να αποδοθεί ταυτόχρονα και στη νοηματική. Την εκδήλωση παρουσίασε η Δώρα Μπλιούμη από τη Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας.

Η ομιλία του υποψηφίου βουλευτή στηρίχθηκε σε 3 άξονες. Αρχικά παρουσίασε την υποψηφιότητά του. Στη συνέχεια μίλησε για το στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας και της Ελλάδας σε αυτές τις εκλογές, και τέλος παρουσίασε τις προτεραιότητές του για τον νομό Λάρισας. Σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ο Θανάσης Παιδής υπογράμμισε την ανάγκη για στήριξη της μεσαίας τάξης, του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, των νέων και των ευάλωτων ομάδων, ενώ τόνισε ότι “ήρθε η ώρα για τον νομό Λάρισας να μπει από το κέντρο της Ελλάδας στο επίκεντρο της πολιτικής. Ο νομός Λάρισας είναι ένας ευλογημένος τόπος…Αξίζει περισσότερα”.

“Εμείς που βιώσαμε την κρίση και το κόστος των λανθασμένων πολιτικών στο πετσί μας. Εμείς θα αλλάξουμε την πολιτική και την Ελλάδα”.

Σχετικά με την απόφαση του να κατέβει στον κεντρικό πολιτικό στίβο σε αυτές τις εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε:

“Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1977 και μεγάλωσα στην Ελασσόνα στην εποχή των «θα», όταν οι υποσχέσεις και η παροχολογία ήταν συνώνυμα της πολιτικής, εις βάρος της δικής μας γενιάς. Οι κακές πολιτικές των προηγούμενων δεκαετιών στοίχισαν στη γενιά μου τα πιο παραγωγικά μας χρόνια. Βιώσαμε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού. Είδαμε τους φίλους και τους συγγενείς μας να μεταναστεύουν, τη μεσαία τάξη, τον αγροτικό κόσμο να ασφυκτιούν, τα όνειρά μας να καταρρέουν. Είμαστε η πρώτη γενιά που έζησε χειρότερα από τους γονείς μας. Ταυτόχρονα είδαμε τους γονείς μας να ζορίζονται.

Μπήκα στην πολιτική γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε περισσότερα, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Δοκιμάστηκα… Με δοκιμάσατε. …και με αναδείξατε πρώτο σε σταυρούς περιφερειακό σύμβουλο στον νομό Λάρισας”, για να συμπληρώσει “Τιμώντας την εμπιστοσύνη σας, ως περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και ως αντιπεριφερειάρχης  ακολούθησα μια πολιτική δραστήρια και αποτελεσματική,  με επίκεντρο τις ανάγκες του καθενός και της κάθε μίας από εσάς και την ανάπτυξη του νομού, από τον Όλυμπο μέχρι τα Φάρσαλα και από την Αγιά μέχρι το Δαμάσι.  Ήμουν πάντα εκεί στα δύσκολα και το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό για όλους 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό το ξέρουν όλοι…Σήμερα πιστεύω ότι ήρθε η ώρα της γενιάς μου να πάρουμε το μέλλον μας, και το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια μας,…και να κάνουμε παράλληλα τη ζωή των γονιών μας καλύτερη. Εμείς που βιώσαμε την κρίση και το κόστος των λανθασμένων πολιτικών στο πετσί μας. Εμείς θα αλλάξουμε την πολιτική και την Ελλάδα.”

Ξεκάθαρος για το διακύβευμα των εκλογών ανέφερε ότι στις 21 Μαΐου επιλέγουμε αν θα μείνουμε στα ίδια ή αν θα προχωρήσουμε τον νομό Λάρισας μπροστά.

 “Η πολιτική που πιστεύω είναι η πολιτική που χτυπάει πόρτες μέχρι να τις ανοίξει. Τις πόρτες των Υπουργείων θα τις χτυπάμε ΜΑΖΙ”.

“Χρειάζεται να διεκδικήσουμε, όσα αξίζουμε. Δεν θα μας τα χαρίσει κανείς, γιατί ο ανταγωνισμός από όλες τις περιφέρειες και όλους τους νομούς είναι μεγάλος. Η πολιτική που πιστεύω είναι η πολιτική που χτυπάει πόρτες μέχρι να τις ανοίξει. Και δεσμεύομαι ότι τις πόρτες των Υπουργείων θα τις χτυπάμε ΜΑΖΙ για κάθε πρόβλημα και για όλες τις δυνατότητες του νομού. Η 21η Μαΐου για μένα δεν είναι άλλη μία εκλογική αναμέτρηση. Είναι μια απόφαση για το αν θα μείνουμε στα ίδια ή αν θα προχωρήσουμε τον νομό Λάρισας μπροστά, με δραστήρια πολιτική. Για αυτό κατεβαίνω στις εκλογές, για να αποκτήσουμε δύναμη και φωνή, για να διεκδικήσουμε όσα αξίζουν στον νομό Λάρισας”.

Ο Θανάσης Παιδής δήλωσε βέβαιος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και συμπλήρωσε ότι: “Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα”.

 “Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μονόδρομος. Όχι γιατί έτσι μας αρέσει. Αλλά επειδή αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτό είναι το στοίχημα που έχουμε μπροστά μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος πρωθυπουργός που έζησε η γενιά μου, που ό,τι υποσχέθηκε το έπραξε, παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, την πανδημία, τις διαρκείς εντάσεις στα ελληνοτουρκικά, τον πόλεμο στην Ουκρανία και την εκτόξευση των τιμών της ενέργειας και του πληθωρισμού.

Έφτιαξε μια Ελλάδα καλύτερη, ισχυρότερη, από αυτή που παρέλαβε”, σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής και αναφέρθηκε στο έργο της Νέας Δημοκρατίας για τη μεσαία τάξη, για τον αγροτικό κόσμο, για τις νέες και τους νέους, για την εξωτερική πολιτική, καθώς και στους άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία, λέγοντας ότι “Στις 21 Μαΐου ανανεώνουμε την εντολή μας στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο μπροστά”.

 Στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Παιδής  παρουσίασε τις προτεραιότητες του, έτσι όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την εμπειρία του, την επαφή του με τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.

“Δεν κάθησα ποτέ με σταυρωμένα χέρια. Γνωρίζετε ότι είμαι και ήμουν με σηκωμένα μανίκια, πάντα κοντά στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.”

 Ο κ. Παιδής ανέλυσε 13 προτεραιότητες για τους πολίτες και τον νομό. Αναφέρθηκε στη στήριξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, στη δυνατότητα του νομού να έχει τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο, στην αξιοποίηση του Ολύμπου, την ανάγκη να έρθουν οι ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία στο επίκεντρο της πολιτικής, την ασφάλεια των πολιτών, την ανάγκη αντιμετώπισης της ερήμωσης των χωριών, την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων του νομού, τη μέριμνα για τις νέες και τους νέους, τις πολύτεκνες οικογένειες, τους ηλικιωμένους, τους χρόνια πάσχοντες και τους καρκινοπαθείς, την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του νομού, την αξιοκρατία στο Δημόσιο και τη στήριξη του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου και της καινοτομίας.

“Ψήφο στον Σάκη και τον Μητσοτάκη”

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκλεισε την ομιλία του προσκαλώντας όλους να αγωνιστούν για την πολιτική της αλήθειας, των πράξεων και της ευθύνης σε αυτές τις πέντε ημέρες που απομένουν για τις εκλογές.

“Στη Δημοκρατία δεν είμαστε παρατηρητές, είμαστε συμμέτοχοι. Έχουμε ευθύνη για το μέλλον του τόπου μας,για το μέλλον των παιδιών μας.Αυτή την ευθύνη σας ζητάω να πάρουμε στα χέρια μας την Κυριακή. Να δώσουμε Ψήφο Εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Να δώσουμε Ψήφο Εμπιστοσύνης σε όσους είναι έτοιμοι να συγκρουστούν, να διεκδικήσουν, για να πάει ο νομός Λάρισας μπροστά.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πει ότι η ψήφος σας ή ο σταυρός σας δεν έχουν αξία. Κάθε σταυρός μετράει, γιατί θα κρίνει το μέλλον του τόπου μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στον νομό Λάρισας. Δώστε μου δύναμη και θα σας την επιστρέψω πολλαπλάσια. Ήμουν και είμαι πάντα δίπλα σας γιατί πιστεύω στη δύναμη των ανθρώπων να προσφέρουν, να ανακουφίσουν, να δημιουργήσουν για το σήμερα και το αύριο.  Μας μένουν 5 ημέρες για τις εκλογές. Εάν προτιμάτε την αλήθεια από τα ψέματα, τις πράξεις, από τις υποσχέσεις, την ευθύνη από τον λαϊκισμό, σας ζητώ να πάμε όλοι μαζί, πόρτα-πόρτα,να ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Σάκη και στον Μητσοτάκη.  Σας ζητώ να πάμε πόρτα πόρτα, να μεταφέρουμε το μήνυμα της νίκης. Η Ελλάδα δεν λυγίζει. Η Ελλάδα προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς”. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.