Ε. Λιακούλη: « Όρκος ζωής , να υπηρετώ ασυμβίβαστα τον Τόπο και τους Ανθρώπους μας»

 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28ης Μαΐου, η ορκωμοσία στη Βουλή της τ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Λάρισας, Ευαγγελίας Λιακούλη,

Μετά το πέρας των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, η Λαρισαία Βουλευτής, εμφανώς συγκινημένη και έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, δήλωσε τα εξής:

«Χάρη στην εμπιστοσύνη του Λαού της Λάρισας, βίωσα σήμερα την ύψιστη δημοκρατική τιμή, να ορκίζομαι για δεύτερη συνεχή φορά, Βουλευτής τους Νομού μας. Ο εξαιρετικά βραχύβιος χαρακτήρας της κοινοβουλευτικής περιόδου, δεν μειώνει στο ελάχιστο τη βαρύτητα και τη συγκίνηση αυτής της ημέρας, καθώς η διαδικασία της ορκωμοσίας αποτελεί μια θεσμική “ενσάρκωση” της ιερής δέσμευσης που φέρω για την εκπροσώπηση των συντοπιτών μου.

Με τη σημερινή ευκαιρία, ευχαριστώ ξανά, από τα βάθη της καρδιάς μου, τους χιλιάδες πολίτες, που με ανέδειξαν πρώτη Βουλευτή και μάλιστα με εντυπωσιακά ισχυρότατη εντολή.

Δεσμεύομαι να τηρήσω την ιερή εντολή τους σαν φυλαχτό, αλάνθαστο “φάρο” στις δράσεις και επιλογές μου, ώστε να μπορώ κάθε στιγμή να τους κοιτάζω με ειλικρίνεια ευθεία στα μάτια, εμβαθύνοντας καθημερινά, με κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου, αυτή τη συγκλονιστική σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης, που έχουμε οικοδομήσει.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με τον κοινό συλλογικό μας αγώνα, καταφέραμε να αυξήσουμε τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ κατά 40 %, πείθοντας περισσότερους από 200.000 επιπλέον συμπολίτες μας να σταθούν στο πλευρό της αυθεντικής Δημοκρατικής Παράταξης. Ο ωραίος αγώνας, με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του Πράσινου Ήλιου, συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά, για να αναγεννήσουμε όλοι μαζί το “πατρικό σπίτι” των δημοκρατών προοδευτικών Ελληνίδων και Ελλήνων, για ίσες ευκαιρίες προκοπής, αξιοπρέπειας και κοινωνικής δικαιοσύνης προς όφελος των πολλών και μη προνομιούχων.

Δύναμή μου, είναι μόνο η δύναμή σας. Φωνή μου, είναι μόνο η φωνή σας . Όρκος ιερός για μένα είναι να υπηρετώ με δυνατή και ασυμβίβαστη φωνή τον Τόπο μας και τους Ανθρώπους μας.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.»

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.