Θωμάς Παπαλιάγκας από τον Τύρναβο: «Ο δημοκρατικός Τύρναβος δείχνει το δρόμο της Αλλαγής»

Στον Τύρναβο βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Θωμάς Παπαλιάγκας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας όπου και έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής.

« Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Δημοτική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Τυρνάβου για τη σημερινή συγκέντρωση, μια οργάνωση που βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την Αλλαγή, όπως και όλους για την συγκινητική τους παρουσία. Είναι ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή να συνομιλώ με ανθρώπους και στελέχη που έχουν την δική τους πολιτική διαδρομή στο χώρο μας και η συμμετοχή τους δίνει μια άλλη διάσταση στην συζήτηση », τόνισε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

«Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε για τη χώρα και το νομό μας. Αφήνουμε πίσω 8 χρόνια Κυβερνήσεων που με τις πολιτικές τους αποφάσεις και επιλογές οδήγησαν τη χώρα στη στασιμότητα, το λαό μας σε δύσκολες καταστάσεις και τη Δημοκρατία σε υποχώρηση.

Φαντάζει, περισσότερο από ποτέ, αναγκαία η επιστροφή στην πολιτική κανονικότητα που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί. Μια κανονικότητα που αφορά και τους πολιτικούς μας θεσμούς και τη λειτουργία της Δημοκρατίας και την ανάπτυξη με προοπτική, σχέδιο και όραμα.

Δεν είναι απλά μια εκλογική μάχη αλλά μια μάχη αξιών και αρχών, για τις οποίες όλοι σας δώσατε αγώνες εδώ και χρόνια. Και αυτή τη φορά πρέπει και θα είναι νικηφόρα. Είναι ταυτόχρονα η ευκαιρία να αναδείξουμε και στο ΠΑΣΟΚ τις δυνάμεις εκείνες, που μπορούν να προσδώσουν στην Κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση αποτελεσματικότητα στην επίλυση των προβλημάτων του νομού μας, συλλογικότητα στη διεκδίκηση των λύσεων και ουσιαστικό περιεχόμενο στην πολιτική παρουσία. Η ανταπόκριση του κόσμου στις προτάσεις μας, η παρουσία των πολιτών, όπως και εδώ στον Τύρναβο σήμερα, δείχνει ότι το βράδυ των εκλογών μια μεγάλη ανατροπή θα συντελεστεί στη χώρα», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής.

Η συζήτηση στη συνέχεια επικεντρώθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής, ενώ σύντομη παρέμβαση έκανε και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Κώστας Μπαργιώτας.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαλιάγκας επισκέφθηκε το Δαμάσι, όπου και συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού.

Σήμερα το βράδυ ο Θωμάς Παπαλιάγκας θα μιλήσει στο καφέ Square στα Φάρσαλα, στις 21.00

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.