Υποβιβασμός μετά από 15 χρόνια για τη Δόξα Βλαχογιαννίου

 Η εκτός έδρας ήττα της Δόξας Βλαχογιαννίου με την Πελασγιώτιδα,  ξεκαθάρισε οριστικά το θέμα υποβιβασμού στην τελευταία αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας, με την ομάδα του Χάρη Νούσια να ακολουθεί και επίσημα τη Δήμητρα Γιάννουλης, τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, τον Αετό Μακρυχωρίου και τον Τύρναβο 2005 στη Β’ τοπική κατηγορία.

Ουσιαστικά η ιστορική ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου, υποβιβάζεται από την Α Κατηγορία μετά από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Πλέον οι άνθρωποι της Δόξας καλούνται να ανασυνταχθούν και να δρομολογήσουν την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Σε ανακοίνωση τους, οι άνθρωποι της Δόξας Βλαχογιαννίου αναφέρουν: 

«"ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ" στην Α' DE-TOX Κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας για την Δοξα Βλαχογιαννιου. 

Το τέλος ποδοσφαιρικής χρονιάς βρήκε την Δόξα Βλαχογιαννίου εκτός από την μεγάλη κατηγορία Α' DE-TOX της ΕΠΣ Λάρισας μετά από 15 χρόνια... 

Ήταν μια δύσκολη αλλά και ιδιαίτερη χρονιά για την Α' DE-TOX κατηγορία αφού έφτασε η στιγμή που το τελευταίο παιχνίδι να κρίνει όλη την χρονιά για δύο επιπλέον ομάδες, διότι προέκυψε ο υποβιβασμός των ομάδων του νομού Λάρισας από την Γ' Εθνική κατηγορία και παρέσυρε ταυτόχρονα επιπλέον άλλες δύο ομάδες στον υποβιβασμό από την Α' DE-TOX κατηγορία... 

Αυτό που συμβαίνει συνήθως και αν η ομάδα δεν έχανε την κατηγορία τώρα δεν θα μιλούσε κανένας και όλα θα ήταν εντάξει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση και μετά από 15 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και με πολλές επιτυχημένες παρουσίες όπως ο τελικός κυπέλου στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, αναγκαία αναφέρεται ότι σίγουρα κάτι έφταιξε και δεν λειτούργησε σωστά, αλλά και σίγουρα υπάρχει θέμα και ευθύνες σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, αρχής γενομένης από την διοίκηση, τον προπονητή αλλά και ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν όλοι μαζί να σηκώσουν το βάρος της ομάδας και της Α' De-Tox κατηγορίας και να δώσουν συνέχεια με επιτυχία σε αυτό που εκπροσωπούσαν. 

Υπάρχει όμως πάντα η επόμενη μέρα και πρέπει να δείξουμε με πράξεις ότι τίποτα από αυτά που πέτυχε η ομάδα μέχρι σήμερα δεν ήταν τυχαίο και ότι κανένας δεν χαρίστηκε στην Δόξα Βλαχογιαννίου. 

Με το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς πρέπει να ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση των μελών, ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός και βάσει του καταστατικού προβλέπονται την φετινή χρονιά Εκλογές τον μήνα Ιούνιο».


A.N.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.