Με εξειδίκευση στον χώρο της υγείας η τρίτη γυναίκα υποψήφια της παράταξης Ευαγγέλου

  Σε δελτίο τύπου του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε», αναφέρονται τα εξής: 

"Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» και εγώ ως επικεφαλής της, ανακοινώνουμε την τρίτη γυναίκα του ψηφοδελτίου νίκης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η παρουσία των γυναικών σε θέσεις ευθύνης είναι προϋπόθεση στην άσκηση πολιτικής και στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η τρίτη γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο έχει σημαντική εξειδίκευση στον χώρο της υγείας. 

Πρόκειται για την Ελένη Τσιάρα, η οποία είναι πτυχιούχος νοσηλευτικής και ιατρικών εργαστηρίων, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών με ειδίκευση στην μοριακή γενετική και στις θρομβώσεις και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μάλιστα διαθέτει την Παιδαγωγική επάρκεια της ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου. 

Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στην Αιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και είναι συνεργάτης ως Ακαδημαϊκός υπότροφος του τμήματος νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι ήδη τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας Δομενίκου από το 2019. Η μέχρι τώρα ενασχόλησή της με τα κοινά έχει δείξει πως όταν αναλάβουν άνθρωποι ανιδιοτελείς, με όραμα και όρεξη για δουλειά, την διοίκηση του Δήμου μας, η περιοχή μας μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς! Της ευχόμαστε ολόψυχα, καλή επιτυχία".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.