Τρεις ακόμα υποψήφιοι συστρατεύονται με τη «Δύναμη Συνεργασίας»

 Ακόμη τρεις νέους υποψηφίους με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας.

 Πρόκειται για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Γεωργία Καραΐσκου, το Δημήτρη Σοφό, υποψήφιο στην δημοτική κοινότητα Κρανέας και τη Δήμητρα Κουτσοθεοδώρου, υποψήφια στην δημοτική κοινότητα Δρυμού.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 “Η Γεωργία Καραΐσκου είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας για το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας. Είναι μία νέα, δυναμική, εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα. Η απασχόλησή της στο κλάδο των οδηγών ταξί αποδεικνύει τον δυναμικό και εξωστρεφή χαρακτήρα της. Η διάθεση για προσφορά στο συνάνθρωπο και η αγάπη της για τον τόπο μας την ώθησαν να ασχοληθεί ενεργά με τις τοπικές υποθέσεις.

 Ο Δημήτρης Σοφός είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Κρανέας. Είναι στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρετεί στη Λάρισα και είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος. Η αγάπη του για τον τόπο αποτελεί το βασικό κίνητρο της συμμετοχής του στην κοινή προσπάθεια.

 Η Δήμητρα Κουτσοθεοδώρου είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Δρυμού. Είναι δημοτική υπάλληλος και έχει υπηρετήσει για χρόνια στο Δήμο Ελασσόνας ως εργαζόμενη. Αγαπά τον τόπο μας και θέλει να προσφέρει στην κοινότητα Δρυμού και τους κατοίκους της.

 Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους στη «Δύναμη Συνεργασίας» και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.