«Λευκή Νύχτα» σήμερα Παρασκευή στην Ελασσόνα

Ένας επιτυχημένος και δοκιμασμένος θεσμός για τα εμπορικά «δρώμενα» της περιοχής συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελασσόνα, αφού βέβαια προηγήθηκε η επιτυχημένη διοργάνωση του 2022, αλλά και το υποχρεωτικό πρόσφατο «πάγωμα» της διετίας.

Έτσι, ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, με τη συνεργασία του Δήμου Ελασσόνας και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, διοργανώνει μεθαύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου τη «Λευκή Νύχτα». Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα. Με πολλές προσφορές και εκπλήξεις, ενώ δεκάδες δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα «απλωθούν» σε όλο το κέντρο της πόλης.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ελασσόνας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας. Σε σχετικό ενημερωτικό του διοργανωτή «οικοδεσπότη» Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας αναφέρουν τα εξής:

«Το πάρτι της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» στους δρόμους της Ελάσσονας είναι κάθε χρόνο ξεχωριστό και μοναδικό. «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ». Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μια εντυπωσιακή βραδιά. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα. Με πολλές πολλές προσφορές και εκπλήξεις, ενώ δεκάδες δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα εκτείνονται σε όλο το κέντρο της πόλης. Διασκεδάζουμε όλοι μαζί σε μια βραδιά αξέχαστη για την πόλη μας. Ατελείωτα happenings με μουσικές σκηνές, κλόουν, ξυλοπόδαρους, facepainting, σαπουνόφουσκες… Με κάθε αγορά ο καταναλωτής μπαίνει σε διαγωνισμό με δώρο επιταγές. Αγοράζω και διασκεδάζω μέχρι αργά το βράδυ!».

Η κλήρωση των δωροεπιταγών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.