Νίκη-απάντηση σε ψιθύρους…θέλει σήμερα η ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

 Νίκη απάντηση σε ψιθύρους θέλει να δώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, στις 17.00, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2, σε έναν αγώνα που με απόφαση της διοίκησης της λαρισινής ΠΑΕ θα γίνει με ελεύθερη είσοδο, ώστε να έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει κάθε φίλαθλος που θα βρίσκεται στη Λάρισα στο μέσο του τριημέρου και θα αποτελέσει μια καλή διέξοδο.

Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, καθώς θα απουσιάσουν οι Θεοδωρόπουλος, Μαϊδανός, Όγκμποε και Γαρουφαλλιάς λόγω τραυματισμού και ο Γκοτζαμανίδης λόγω τιμωρίας.

Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο Θρακιώτης προπονητής αναμένεται να έχει μόλις μία αλλαγή σε σχέση με αυτό της Βέροιας, αφού τη θέση του Γκοτζαμανίδη θα πάρει ο Ηλιάδης, που δεν είχε παίξει λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι με τη Βέροια εκτός έδρας.

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Σουλούκος, στην άμυνα θα είναι οι Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Μαξιμένκο και Ηλιάδης, στη μεσαία γραμμή οι Θωμαΐδης, Πλέγας και Κ. Παπαγεωργίου και στην επίθεση οι Μαυριάς, Τσιριγώτης και Πεντρόσο.

Στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής περιλαμβάνονται οι Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Αθ., Κοσσονού, Ηλιάδης, Κόλα, Μαξιμένκο, Πλέγας, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Μαυριάς, Πεντρόσο, Τσιριγώτης, Ζησούλης, Γλυνός και Γωγουβίτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο ρέφερι Γρηγόρης Ρηγόπουλος, από τον Σύνδεσμο Ηλείας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Πόντου, στις 17:00, στο Στάδιο Αλκαζάρ. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Γιάννης Καραλής (Ηλείας) και ο Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Θεοχάρης από την Ένωση Θεσσαλίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ίτσκος από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Πηγή: eleftheria.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.