Ο Θωμάς Παπαλιάγκας με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ σε Άγιο Θωμά και Άγιο Αντώνιο

 Με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Κώστας Σάββας, Μιχάλης Τολίκας, Άκης Νασιώκας, Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Σκυβαλίδα και Κώστας Λαρίσης, περιοδεύσαμε στις συνοικίες του Αγίου Θωμά και του Αγίου Αντωνίου.

Συναντηθήκαμε με κατοίκους των συνοικιών και επισκεφθήκαμε επιχειρήσεις. Το πρόβλημα της ακρίβειας που πλήττει τη διαβίωση στην πόλη συζητήθηκε ως κύριο θέμα. Η απάτη της κυβέρνησης με τα διάφορα καλάθια και pass δεν δίνει καμία πραγματική λύση στα νοικοκυριά και τους νέους. Η αναδιανομή πλούτου υπέρ των πολύ λίγων, που έγινε από την σημερινή κυβέρνηση, είναι πρωτοφανής. Συνειδητά με τις αποφάσεις της παίρνει χρήματα από τις τσέπες των πολλών και τα δίνει στις νέους ολιγάρχες".

Το θέμα της εγκατάλειψης των συνοικιών είναι μόνιμο τα τελευταία χρόνια. Εξαιτίας αυτής της εγκατάλειψης η ζωή γίνεται πιο δυσλειτουργική.

Αυτό όμως που κυρίως έχει ανάγκη ο νέος της πόλης μας είναι ευκαιρίες για δουλειά και δημιουργία. Εργασιακή ασφάλεια, ευκαιρίες και δυνατότητα ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας με νεοφυείς επιχειρήσεις είναι το κύριο ζητούμενο. Το ΠΑΣΟΚ έχει ως πρώτη προτεραιότητα το παραγωγικό μοντέλο αλλά και την στήριξη των δικών υγείας και πρόνοιας με τη στήριξή του ΕΣΥ και την κοινωνική κατοικία για 150.000 νέα ζευγάρια.

Ο προεκλογικός αγώνας του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται με κλιμάκια που περιοδεύουν στον νομό.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.