Συνεχίζονται οι προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΑλλάΖουμε"

Συνεχίζονται καθημερινά οι ανακοινώσεις υποψηφίων στο συνδυασμό «ΑλλάΖουμε».

Αναλυτικά:

Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» συνεχίζει να ενδυναμώνει το ψηφοδέλτιό της με ανθρώπους έμπειρους στην αυτοδιοίκηση. 

 Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα Τσιπλικιάρη. 

Κατάγεται και διαμένει στο Αμούρι. Είναι Γυμναστής και αγρότης. Ασχολείται ενεργά με τον πρωτογενή τομέα στον όποιο έχει επενδύσει. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και του δήμου Ποταμιάς. Είναι πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αμουρίου. Συμμετείχε σε πολλά προγράμματα μαζικού αθλητισμού και ήταν προπονητής στο τζούντο στον Δήμο Ποταμιάς, με πολλές διακρίσεις. Είναι νέος, δραστήριος και με γνώση στα αυτοδιοικητικά.

Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» θέλει στις τάξεις ανθρώπους που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και έχουν όρεξη να δουλέψουν ώστε να πάμε μπροστά την Ελασσόνα. 

 Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας την Αγαθή Μαγαλιού. 

Έχει καταγωγή από το Βλαχογιάννι. Είναι αγρότισσα, παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Είναι μια δραστήρια γυναίκα που αγαπάει τον τόπο της και θέλει να προσφέρει.
Στην παράταξη «ΑλλάΖουμε» πιστεύουμε πως το αύριο του δήμου Ελασσόνας, πρέπει να στηριχθεί στους νέους ανθρώπους. 

 Καλωσορίζουμε την 26χρονη Ειρήνη - Δήμητρα Παπαργύρη. 

Έχει καταγωγή από το Αμούρι και διαμένει στα Αμπέλια Βερδικούσας. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες (ενασχόληση με κοσμήματα και αρωματικά κεριά).
Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» γεμίζει το ψηφοδέλτιό της με νέους ανθρώπους που έχουν όραμα και όρεξη για προσφορά. 

 Καλωσορίζουμε την 32χρονη Γεωργία Χρηστίδου. 

Είναι αστυνομικός. Διαμένει στο Πραιτώρι. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Κυρίτση και είναι μητέρα ενός παιδιού. Διαθέτει πτυχίο Κοινωνιολογίας. Έχει διάθεση να προσφέρει για τον τόπο της.
Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιό της με αξιόλογες γυναίκες οι οποίες έχουν διάθεση να βοηθήσουν, ώστε να αναπτύξουμε τον δήμο Ελασσόνας. 

 Καλωσορίζουμε την Δήμητρα Ασημακοπούλου-Ζάγκα.

Διαμένει στο μαρτυρικό Δομένικο και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Ζάγκα και μητέρα τριών παιδιών. Έχει 10 χρόνια προϋπηρεσία σε νοσοκομεία Αθήνας και είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής στον τομέα Υγείας και Πρόνοιας. Ως δραστήρια και δημιουργική γυναίκα θέλει να προσφέρει για τον τόπο της.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.