Επτά νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό "Δύναμη Συνεργασίας" ανακοίνωσε ο Νίκος Γάτσας

Επτά ακόμη νέες υποψήφιες με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

Αναλυτικά:

Η Σουλτάνα Καραποΐκογλου στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας 
Η Σουλτάνα Καραποΐκογλου είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Λόφου και έμπειρη αυτοδιοικητικός. Έχει συμμετάσχει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του Δήμου Ελασσόνας από το 2010. Έχει διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Λόφου για δύο τετραετίες.
Είναι αγελαδοτρόφος και απόφοιτη ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Ντούμο από το Λουτρό Ελασσόνας και έχουν δύο κόρες.
Για τη συμμετοχή της Σ. Καραποΐκογλου στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τη Σουλτάνα Καραποΐκογλου στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.
Η Σουλτάνα έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των αναγκών των τοπικών κοινοτήτων. Προσέφερε τα μέγιστα στην κοινότητα Λόφου - Ασπροχώματος και συνέβαλε στην επίλυση πολλών χρόνιων προβλημάτων.
Με τη Σουλτάνα θα σχεδιάσουμε συστήματα καλύτερης διαχείρισης των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, βελτίωση της ανταπόκρισης στα ζητήματα της αγροτικής οικονομίας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Θέλω να την ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και να της ευχηθώ καλή επιτυχία".

Ο Σπύρος Λιούρας είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Ευαγγελισμού.
Είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Ευαγγελισμού και έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της συνεργασίας κοινότητας, Δήμου και Περιφέρειας, σε θέματα υποδομών και εξυπηρέτησης του πολίτη. Κατοικεί μόνιμα στον Ευαγγελισμό με την οικογένειά του.

Ο Χαράλαμπος Δημητριάδης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Ελασσόνας.
Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετοράχης. Είναι επαγγελματίας αγρότης, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Κατάγεται από την Αετοράχη και κατοικεί μόνιμα στην Ελασσόνα με την οικογένειά του.

Ο Μιχάλης Χάμος είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Καρυάς.
Είναι κτηνοτρόφος, παντρεμένος με την Αγλαΐα Μανούσιου και πατέρας δύο παιδιών. Κατοικεί μόνιμα στην Καρυά με την οικογένειά του.

Ο Νίκος Σταμόκας είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Καρυάς.
Είναι στέλεχος του Ελληνικού Στρατού και υπηρετεί στη Λάρισα. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Έλκει την καταγωγή του από την Καρυά και θέλει να προσφέρει τις δυνάμεις του για την αξιοποίηση της ορεινής κοινότητας.

Ο Γιάννης Κουκόλης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Κοκκινοπηλού.
Είναι γεωπόνος ζωικής παραγωγής, απόφοιτος ΑΠΘ και ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας με έδρα τα Καλύβια Κοκκινοπηλού. Συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή και είναι γενικός γραμματέας του Μορφωτικού Συλλόγου Καλυβίων. Συμμετέχει ως εθελοντής διασώστης στην Ομάδα Διάσωσης της 8ης ΕΜΑΚ για την περιοχή του Ολύμπου. Είναι πατέρας ενός παιδιού.

Η Σαββατινή Καραγιαννίδου είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Στεφανοβούνου.
Είναι αυτοαπασχολούμενη στον αγροτικό τομέα. Έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Γεωπόνος Ζωοτέχνης. Συμμετέχει σε προγράμματα διά βίου μάθησης. Ολοκλήρωσε πρόσφατα το πρόγραμμα «Αγροδιατροφική Κληρονομιά και Επιχειρηματικότητα» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.