Δύο ακόμα νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του Νίκου Γάτσα

 Ακόμη δύο νέους υποψηφίους με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

 Πρόκειται για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Βασιλική Βαρυτιμίδου και τον Κλέον Φρακούλλι, υποψήφιο στην δημοτική κοινότητα Πραιτωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Βασιλική Βαρυτιμίδου στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Η Βασιλική Βαρυτιμίδου είναι Πρόεδρος της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης «Οικονόμειος ΚΟΙΝΣΕΠ» και κατοικεί στην Καλλιθέα Ελασσόνας.

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Δικτύου Περραιβία και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Για την συμμετοχή της Βασ. Βαρυτιμίδου στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά την Βάσω Βαρυτιμίδου στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Μέσω της Οικονομείου ΚΟΙΝΣΕΠ καταφέραμε να υποστηρίξουμε τις υπηρεσίες του Δήμου με εξειδικευμένο προσωπικό και δώσαμε την ευκαιρία σε δεκάδες εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρία και να συμμετάσχουν στην πρώτη κοινωνική συνεταιριστική πρωτοβουλία της περιοχής μας.

Σήμερα η Οικονόμειος ΚΟΙΝΣΕΠ απασχολεί περισσότερους από 40 εργαζόμενους και μεταξύ αυτών 6 ΑμεΑ.

Μαζί με τη Βάσω θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε όλες τις ευκαιρίες απασχόλησης και εργασίας για τους ανέργους και τους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Ο Κλέον Φρακούλλι είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Πραιτωρίου. Ζει στην Ελλάδα με την οικογένειά του από την ηλικία των τεσσάρων και έχει αποφοιτήσει από το Λύκειο Δομενίκου. Εργάζεται σε αγροτικές επιχειρήσεις και είναι δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του συλλόγου και συνέβαλε τα μέγιστα ως εθελοντής στη διαχείριση των συνεπειών του σεισμού στην κοινότητα Πραιτωρίου.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους στη Δύναμη Συνεργασίας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία". 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.