Τέσσερις νέους υποψήφιους συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου

Τέσσερις νέους υποψηφίους συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε», Νίκος Ευαγγέλου.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» ενδυναμώνει το ψηφοδέλτιό της, με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και θέλουν να προσφέρουν έργο, ώστε να οδηγήσουμε ξανά τον δήμο Ελασσόνας στον δρόμο της ανάπτυξης.

Σε αυτό το πλαίσιο καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας, την Παρασκευή Κατσάνου από τα Αμπέλια Βερδικούσας. Είναι εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, μόλις 29 ετών. Κατοικεί στο Βλαχογιάννι, είναι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Γκουντιλιάνη και μητέρα τριών κοριτσιών.

Με την παράταξη που φιλοδοξεί ν’ αλλάξει τον δήμο Ελασσόνας συντάσσεται από σήμερα ο Ηλίας Συνάπαλος, ο οποίος κατάγεται από την Βερδικούσα. Είναι αστυνομικός, τρίτεκνος και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος.

Επίσης υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΑλλάΖουμε» θα είναι στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο Χρυσοβαλάντης Δαούλας. Είναι δημοτικός υπάλληλος και μέλος του Συλλόγου Αμπελιών Βερδικούσας, με καταγωγή από τα Παλιάμπελα.

Επιπροσθέτως ο συνδυασμός μας, ανακοινώνει πως εντάσσει στο ψηφοδέλτιο νίκης τον Δημήτριο Φραγκογούλα με καταγωγή από την Βερδικούσα. Είναι αστυνομικός και έχει πτυχίο ΦΠΨ (ψυχολογίας). Είναι ήδη εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος και γνωρίζει τα ζητήματα από πρώτο χέρι. 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα». 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.