Η δικηγόρος Ναταλία Λεβή και η νοσηλεύτρια Αναστασία Κανή υποψήφιες περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε. Λάρισας με τον Κώστα Αγοραστό

 Δύο νέες υποψήφιες με τον συνδυασμό Συμμαχία υπέρ των πολιτών» ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. 

Αναλυτικά σε δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής: 

Την δικηγόρο Ναταλία Λεβή, που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Οι νέοι είναι το οξυγόνο της ζωής και φορείς νέων ιδεών.

Η Ναταλία Λεβή γεννήθηκε το 1997 στη Λάρισα. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας. Εργάζεται ως δικηγόρος με αντικείμενο το Αστικό, Τραπεζικό, Ιατρικό και Δημόσιο Δίκαιο και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.  Είναι εθελόντρια του Make – A – Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας και ήταν μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσσαλονίκης.

Την νοσηλεύτρια Αναστασία Κανή, που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Η Αναστασία Κανή γεννήθηκε στη Λάρισα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λάρισας. Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Λάρισας. Συμμετέχει σε δράσεις που στηρίζουν τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Έχει δύο κόρες.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.