Δάσσιου και Ντελλής στο πλευρό του Νίκου Γάτσα

 Ακόμη δύο νέους υποψηφίους με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

 Πρόκειται για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Σταυρούλα Δάσσιου και τον Γιάννη Ντελλή, υποψήφιο στην δημοτική κοινότητα Γιαννωτών .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Σταυρούλα Δάσσιου είναι επιχειρηματίας της ένδυσης στον εμπορικό πεζόδρομο της Ελασσόνας, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας και μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ελασσόνας.

Είναι δραστήρια συνδικαλίστρια στο χώρο του εμπορίου και συμμετέχει ως εκπρόσωπος στη Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Κατάγεται από την Καρυά Ελασσόνας, είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Θεοφυλακτίδη και έχει μία κόρη.

Για την συμμετοχή της Στ. Δάσσιου στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά την Σταυρούλα Δάσσιου στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Η Σταυρούλα είναι από τα στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας που οργάνωσαν, σχεδίασαν και συντόνισαν το μεγάλο έργο ανάπλασης της κεντρικής αγοράς της Ελασσόνας με τον τίτλο ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, το οποίο βρίσκεται ήδη σε φάση δημοπράτησης και σε λίγους μήνες θα αρχίσει η κατασκευή του.

Με τη Σταυρούλα θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες ανάπτυξης της τοπικής αγοράς και την ενίσχυση του εισοδήματος των επαγγελματιών του τόπου μας.

Ο Γιάννης Ντελλής είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Γιαννωτών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο των κατασκευών και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γιαννωτών «Ο Νικοτσάρας».

Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους στη Δύναμη Συνεργασίας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία".


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.