Παλάσκας και Παπαευθυμίου στο πλευρό του Νίκου Γάτσα

Δύο ακόμη νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας», για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Γάτσας.

Πρόκειται για τους, Νίκο Παλάσκα και Γιώργο Παπαευθυμίου.

Σε δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής :

"Ο Νίκος Παλάσκας είναι ελεύθερος επαγγελματίας κτηνοτρόφος, γεν. γραμματέας της Ένωσης Κτηνοτρόφων Ελλάδας και πρ. Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας.

Έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας και δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας. Κατάγεται από τη Συκέα Ελασσόνας, είναι παντρεμένος με τη Δροσιά Λιάκου και έχει τέσσερα παιδιά.

Συμμετείχε στην Οργανωτική Επιτροπή της Πανελλήνιας Γιορτής Φέτας στην Ελασσόνα και σε πολλές άλλες Επιτροπές διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες για τον αγροτικό κόσμο.

Για την συμμετοχή του Ν. Παλάσκα στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Νίκο Παλάσκα στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να αναπτυχθεί η τοπική οικονομία με νέες επενδύσεις και περισσότερα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Ο Γιώργος Παπαευθυμίου είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Αντιχασίων και του διευρυμένου Δήμου Ελασσόνας, Αντιδήμαρχος καθημερινότητας και πολιτικής προστασίας.

Κατάγεται από την Κρανέα Ελασσόνας και συμμετέχει ενεργά ως μέλος της διοίκησης σε αθλητικά σωματεία του Δήμου μας.

Υπηρέτησε το Δήμο μας από διάφορες θέσεις και υπήρξε μαχητικός, αποτελεσματικός και δίπλα στον κάθε πολίτη.

Για την συμμετοχή του Γ. Παπαευθυμίου στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Γιώργο Παπαευθυμίου στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να αξιοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και την ενίσχυση του μηχανισμού της πολιτικής προστασίας του δήμου.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.