Νέα Διευθύντρια στο Γενικό Λύκειο Ελασσόνας η κ. Ευαγγελία Ράπτου-Στεργιούλα

 Η κ.Ευαγγελία Ράπτου-Στεργιούλα είναι η νέα διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Ελασσόνας και αντικαθιστά τον κ.Πέτρο Δημοβέλη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα σε σχολείο της Λάρισας.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής, βρέθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ.Νίκος Γάτσας, ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει: 

«Βρέθηκα στο Γενικό Λύκειο Ελασσόνας για την παράδοση-παραλαβή της σχολικής μονάδας στη νέα Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Ράπτου από τον Διευθυντή κ. Πέτρο Δημοβέλη, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα σε σχολείο της Λάρισας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δημοβέλη για τη δημιουργική συνεργασία που είχαμε αυτά τα 4 χρόνια και να ευχηθώ στη νέα διευθύντρια μία παραγωγική θητεία επ' ωφελεία των μαθητών.

Είναι σημαντικό να τονίσω ότι χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης του δήμου, της διεύθυνσης του σχολείου και της μαθητικής κοινότητας προχώρησαν η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης με φυσικό αέριο, η αποκατάσταση μακροχρόνιων φθορών και δρομολογήθηκε η πλήρης αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου με νέο δάπεδο, νέο φωτισμό και νέα αποδυτήρια, ένα έργο που ξεκινάει σε λίγες μέρες και θα είναι έτοιμο μέσα στο φθινόπωρο.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ευχήθηκα σε όλους τους εκπαιδευτικούς ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι, για να συνεχίσουν και πάλι το Σεπτέμβρη το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Η επίσκεψη συνέπεσε με τη ανακοίνωση της βαθμολογίας για τους μαθητές και μαθήτριες των λυκείων που διεκδικούν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είμαστε ευτυχείς και περήφανοι για τους μαθητές του δήμου μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τους συγχαίρω προσωπικά για τη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα που έδωσαν.

Καλή τύχη σε όλους και όλες. Καλές σπουδές».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.