Νέες ανανεώσεις στον Οικονόμο Τσαριτσάνης - Συνεχίζουν Αλεξόπουλος και Γεωργούλης

Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται η συμπλήρωση του ρόστερ του Οικονόμου Τσαριτσάνης, εν όψει της νέας περιόδου καθώς η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε άλλες δύο ανανεώσεις συνεργασίας.

Με τα "πράσινα" θα αγωνίζονται και κατά το 2023-2024 οι:

* Αχιλλέας Αλεξόπουλος, 29 ετών, κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πέρυσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να "μετρήσει" συνολικά 14 συμμετοχές στο δεύτερο "πέρασμά" του από την Τσαριτσάνη, μετά την παρουσία του στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής κατά το δίμηνο Απριλίου - Μαΐου 2021.

* Θανάσης Γεωργούλης, 25 ετών, δεξί μπακ που αποτέλεσε πολύτιμη εφεδρεία της ομάδας και κατέγραψε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα, ουσιαστικό ρόλο θα έχουν στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και οι "βενιαμίν" της ομάδας, Νέστωρ Δραχαλίβας (18 ετών, τερματοφύλακας, 11 συμμετοχές πέρυσι), Κώστας Γκόλτσιος (18 ετών, αμυντικός μέσος, 17 συμμετοχές), Παναγιώτης Δριστέλας (16 ετών, επιθετικός, 28 συμμετοχές - 4 γκολ) και Αλέξανδρος Μουλτσιάς (15 ετών, τερματοφύλακας, 2 συμμετοχές).

Το βάρος, πλέον, των ιθυνόντων θα επικεντρωθεί στην απόκτηση παικτών που έχουν επισημανθεί και αναμένεται να ενισχύσουν την δυναμική της ομάδας του Βασίλη Μπακογιάννη.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.