Τέσσερις νέες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΑλλάΖουμε"

Ακόμη τέσσερις υποψηφίους με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Ευαγγέλου. 

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

Οι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν και έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, τάσσονται με τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε», ώστε μαζί, να πάμε μπροστά, τον Δήμο Ελασσόνας. 

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Μουλτσιά. 

Είναι Αστυνομικός και πρώην Δημοτικός σύμβουλος. Σήμερα είναι εν ενεργεία πρόεδρος του τοπικού Ελασσόνας. Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο, κοινωνικό και με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Διακρίνεται για την εντιμότητα και το ήθος του.
Οι άνθρωποι με σημαντικές σπουδές και δεξιότητες, συμπορεύονται με το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης «ΑλλάΖουμε», το όποιο φιλοδοξεί να δώσει μια νέα προοπτική στον δήμο Ελασσόνας. 

 Καλωσορίζουμε την Γεωργία Τσιτσιμπή - Αλμπάνη. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελασσόνα. Είναι παντρεμένη με τον Αστέριο (Στέλιο) Αλμπάνη και είναι μητέρα δυο κοριτσιών. Είναι Οικονομολόγος - Καθηγήτρια Οικονομικών σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης κατέχει μεταπτυχιακό στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική από το ΕΑΠ. Διετέλεσε μέλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού και είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής.
Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» προσθέτει στο ψηφοδέλτιό της ανθρώπους άξιους και με σημαντική διαδρομή. 

Καλωσορίζουμε τον Ελευθέριο Σιδηρόπουλο. 

Κατάγεται από την Καρυά στην οποία και διαμένει. Έχει σπουδάσει (ΠΕ) Οικονομικό (Περιφερειακής και διασυνοριακής ανάπτυξης). Είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι πρώην στρατιωτικός και πρώην επιχειρηματίας. Στο παρελθόν ήταν υποψήφιος βουλευτής. Είναι επιτυχών στους οριστικούς πίνακες ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών στον τομέα διοίκησης και οικονομίας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο νέο και δραστήριο.
Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» υποδέχεται στο ψηφοδέλτιό της ανθρώπους που έχουν διοικητική εμπειρία η οποία είναι χρήσιμη για την επόμενη ημέρα. 

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Παπαλιάγκα. 

Είναι 45 ετών, με καταγωγή από την Μηλέα. Μεγάλωσε στην Ελασσόνα και είναι πατέρας δύο παιδιών. Είναι αξιωματικός εν ενεργεία και υπηρετεί στις τάξεις του Στρατού Ξηράς εδώ και 28 συναπτά έτη σε επιχειρησιακές - επιτελεικές και Νατοϊκές θέσεις. Επίσης διετέλεσε επιτελής στη νευραλγική θέση των δημοσίων σχέσεων - Εθιμοτυπίας στο Επιτελικό Γραφείο του Αρχηγού Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για τον δήμο Ελασσόνας.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.