Έξι νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό "Δύναμη Συνεργασίας" ανακοίνωσε ο Νίκος Γάτσας

Έξι ακόμη νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

Αναλυτικά:

Ο Γιάννης Ζαρλαδάνης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Μεσοχωρίου.

Είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίου και έχει διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας για τρεις θητείες, μία θητεία ως αντιδήμαρχος Ποταμιάς, αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Ποταμιάς, Πρόεδρος του Α.Ο. Ελπίς Μεσοχωρίου και 25 χρόνια πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος». Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Χριστοδούλου και έχει δύο παιδιά. Κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στο Μεσοχώρι.

Ο Γιάννης έχει προσφέρει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της κοινότητας σε όλους τους τομείς. Η προσφορά του στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του σεισμού στην Ποταμιά ήταν τεράστια. Διαθέτει και πάλι τις δυνάμεις του για το καλό της κοινότητας και του δήμου.

Ο Αθανάσιος Ποδάρας είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Τσαριτσάνης.

Είναι ηλεκτρολόγος Ε.Η.Ε. με τεχνικές δεξιότητες σε επισκευές ηλεκτρικών οικιακών συσκευών καθώς και μηχανημάτων. Με πιστοποίηση σε γνώσεις υπολογιστών (ECDL European computer driving licence). Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών. Κατάγεται από τη Τσαριτσάνη, στην οποία κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του.

Η Σέβη Λιογγαρίδη είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Τσαριτσάνης.

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Α.Ο. «Οικονόμος» Τσαριτσάνης. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. Τσαριτσάνης. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Κατάγεται από την Τσαριτσάνη, στην οποία διαμένει μόνιμα με την οικογένειά της.

Η Αλέκα Κανωτίδου είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Ολυμπιάδας.

Είναι εργαζόμενη στο δημόσιο τομέα και κατοικεί με την οικογένειά της στην Ολυμπιάδα. Είναι εκλεγμένη στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Ολυμπιάδας.

Ο Γιάννης Καϊμακάμης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Ολυμπιάδας.

Είναι αυτοαπασχολούμενος μηχανικός οχημάτων και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στην Ολυμπιάδα. Έχει όρεξη και μεράκι να ασχοληθεί με την κοινότητα και τον δήμο μας.

Ο Κώστας Αλεξίου είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Γεράνειας.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γεράνειας και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους στη Δύναμη Συνεργασίας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.