Η Ευαγγελία (Λίτσα) Παπαδοπούλου στο πλευρό του Νίκου Ευαγγέλου

 Νέα υποψηφιότητα για το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιου με τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε» κ.Νίκου Ευαγγέλου. 

 Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

"Η επόμενη ημέρα στον Δήμο Ελασσόνας, απαιτεί έργα στον τομέα της εκπαίδευσης. Η παράταξη «ΑλλαΖουμε» δυναμώνει το ψηφοδέλτιό της με ανθρώπους που ξέρουν τα προβλήματα και μπορούν να βοηθήσουν στη επίλυσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό καλωσορίζουμε την Ευαγγελία (Λίτσα) Παπαδοπούλου, η οποία είναι νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Διετέλεσε Γ. Γραμματέας και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελασσόνας και τα τελευταία 6 χρόνια είναι αντιπρόσωπος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελασσόνας στη ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος).

Έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση και μεγάλη προσφορά στο νηπιαγωγείο της. Με πρωτοβουλία της ιδρύθηκε το πρώτο τμήμα Ένταξης που καλύπτει όλη την περιοχή της Ελασσόνας. Επιπλέον έχει δώσει μεγάλη σημασία και έχει εμπλέξει το σχολείο της σε προγράμματα Erasmus, προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, που στοχεύουν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης, στους τομείς της Δια Βίου Μάθησης.

Στόχος της με την παράταξη είναι να διεκδικήσει τους όρους που δικαιούμαστε σαν κοινωνία, για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας, με βαθιά πίστη στην ποιότητα της εκπαίδευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών, συλλογικά, δυναμικά και με ενσυναίσθηση.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.