Διονύσης Κουρομπίνας: "Θεωρώ πως τα προβλήματα του τόπου είναι κοινά για όλους μας και μόνο με ομοψυχία και συναντίληψη θα λυθούν"

Σε ανάρτηση του, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας Διονύσης Κουρομπίνας, αναφέρει:

 "Ανταποκρίθηκα με τους συνεργάτες μου στην πρόσκληση του κ. Γάτσα για διάλογο,  όπως και με άλλους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Θεωρώ πως τα προβλήματα του τόπου  είναι κοινά για όλους μας και μόνο με ομοψυχία και συναντίληψη θα λυθούν. 

Ο διάλογος θα συνεχισθεί με όλους χωρίς κανέναν αποκλεισμό. 

Σας παραπέμπω στο δελτίο τύπου του κ. Γάτσα το οποίο περιγράφει ρεαλιστικά τις γενικές γραμμές της συνάντησης:

Συνάντηση με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Δ. Κουρομπίνα είχε ο Δήμαρχος Ελασσόνας

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και ομάδων πολιτών, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας είχε πρόσφατα συνάντηση με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ελασσόνας κ. Διονύση Κουρομπίνα, με τον οποίο συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις ως προς τις αυτοδιοικητικές κινήσεις και την προοπτική συνεργασίας με έναν αξιόλογο αριθμό ανεξάρτητων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων στο Δήμο Ελασσόνας.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας διαβεβαίωσε τον κ. Κουρομπίνα ότι η δημοτική αρχή επιδιώκει τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία με τους ανεξάρτητους συμβούλους, προκειμένου να διαμορφωθεί προεκλογικά ένας ισχυρός ανεξάρτητος συνδυασμός από κάθε κοινότητα και κάθε κοινωνική ομάδα.

Σημείωσε δε ότι υπάρχει συναντίληψη σε θέματα που άπτονται την καθημερινότητα στην πόλη και τις κοινότητες, την ανάγκη διαμόρφωσης μιας νέας πολιτικής υποδομών και δικτύων, την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής συναίνεσης με μείζονα αναπτυξιακά θέματα του Δήμου, όπως η ενεργειακή αυτονομία και η οδική σύνδεση με τους εθνικούς άξονες. Επιπλέον, σε κοινωνικό επίπεδο η αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας και η στήριξη του εισοδήματος του αγρότη αποτελούν σημεία κοινής αναφοράς και διεκδίκησης.

Ο κ. Κουρομπίνας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου να συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους, εξήγησε ότι η κριτική προς τη Δημοτική Αρχή είχε πάντα ως γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και βασιζόταν στα αιτήματα και τις διαχρονικές αξιώσεις των πολιτών της επαρχίας, με κεντρικό άξονα τον πρωτογενή τομέα και την ανάκτηση του μειούμενου πληθυσμού. Διαβεβαίωσε μάλιστα τον Δήμαρχο Ελασσόνας ότι η ομάδα ανεξάρτητων συμβούλων και πολιτών που εκπροσωπεί θεωρεί σημαντική την πρωτοβουλία για τη συνάντηση και τις συζητήσεις για τις προγραμματικές θέσεις του νέου συνδυασμού. 

Ο κ. Γάτσας σημείωσε τέλος ότι θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις με μεμονωμένους συμβούλους και εκπροσώπους, οι οποίες μπορεί σύντομα να οδηγήσουν και σε άλλες προεκλογικές συνεργασίες".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.