Με χαμόγελα και αισιοδοξία η έναρξη της νέας σεζόν για τον ΠΟΕ

 Με αισιοδοξία και χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας, η πρώτη προπόνηση του ΠΟΕ, παρουσία του προέδρου της ομάδας Άλκη Χατζηβασίλη και μελών της διοίκησης, ξεκινώντας την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ DeTox, και του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας στις 27 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Νίκου Φώλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας δεν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους παίκτες, καθώς θα είναι αναγνωριστική.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΟΕ για να ολοκληρωθεί το παζλ των μεταγραφών στο ρόστερ της ομάδας της Ελασσόνας.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Φώλλας δήλωσε στο σταθμό μας τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του ΠΟΕ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες και φέτος θέλουμε να στηρίξουμε πάρα πολύ τα νέα παιδιά και να βοηθήσουμε την εξέλιξη τους. 

Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον  τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Καλτέκη και βήμα – βήμα προχωράμε το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί.

Το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν κάποιες σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.

Νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδας της Ελασσόνας είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί σε όποιο πρωτάθλημα και αν αγωνίζεται και αυτό θα κάνει και φέτος, με παρακαταθήκη τις πλούσιες εμπειρίες από τις προηγούμενες χρονιές.

Ο βασικός κορμός έχει μείνει στην ομάδα και οι στόχοι για φέτος είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία του Νομού μας και χωρίς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές».

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.