Επτά νέες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας»

 Επτά νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Γάτσας.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο Νίκος Νταλίπης στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας 

Ο Νίκος Νταλίπης είναι αγρότης και κατάγεται από τη Φαρμάκη της Δημοτικής Ενότητας Σαρανταπόρου. Έχει επενδύσει στην αγροτική παραγωγή και γνωρίζει καλά τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις του πρωτογενούς τομέα. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μαρούδα και πατέρας ενός παιδιού.

Για τη συμμετοχή του Ν. Νταλίπη στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Νίκο Νταλίπη στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Κοινός μας στόχος είναι να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες υποστήριξης του αγροτικού κόσμου με καλύτερες υποδομές και δίκτυα. Η διαχείριση των υπηρεσιών στην ύπαιθρο χρειάζεται γνώσεις και εμπειρία, τις οποίες ο Νίκος έχει αποκτήσει από την πολύχρονη επαγγελματική του διαδρομή.

Η Βασιλική Δημητρίου στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Η Βασιλική Δημητρίου είναι μόνιμη υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και υπηρετεί ως γραμματέας στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του ΓΝΛ. Κατάγεται από το Δομένικο και έχει μία σημαντική επαγγελματική και ακαδημαϊκή διαδρομή.

Σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη τιμή ανταποκρίθηκα στην πρόταση του Δημάρχου Ελασσόνας κου Γάτσα, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές.

Ο τόπος μας και οι Άνθρωποι είναι ένα ζωντανό σώμα, μέρος του οποίου είμαστε όλοι εμείς. Μπορούμε ενωμένοι με όρους αλήθειας και ευθύνης, με όρεξη και γνώση να αναδιαμορφώσουμε μια προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας.

Λίγα λόγια για μένα για όσους δεν με γνωρίζουν, γεννήθηκα στην Γερμανία από έλληνες μετανάστες γονείς oι οποίοι έχουν καταγωγή από Δομένικο και Ολυμπιαδα Ελασσόνας με ρίζες Μικρασιάτικες.

Είμαι μητέρα δύο αγοριών του Βασίλη και του Αβραάμ, τα οποία μεγάλωσα με ήθος και αξίες. Σύζυγος μου ο Μουλιάκος Δημήτριος, απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος στηρίζει δυναμικά τον κάθε μου στόχο.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2010, όπου εκλέχτηκα Τοπικός Σύμβουλος στο Δομένικο.

Είμαι κάτοχος τριών πτυχίων, Β. Φυσικοθεραπείας, Β. Νοσηλευτικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και σύντομα κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Διοίκηση του Διεθνούς Πανεπ. Ελλάδος.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκα επί σειρά ετών (1999-2016) στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης στον τομέα υγείας, στη Χειρ/κή Κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός, στη χειρ/κή Κλινική Ασκληπιείο Λάρισας , στην Χειρ/κη Κλινική ANIMUS Κυανός Σταυρός μέχρι το 2016 όπου διορίστηκα στο Γ.Ν. Λάρισας.

Η δίψα μου για εκπαίδευση, επαγγελματική εξέλιξη και υπευθυνότητα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω χρέη Διοικητικής Υπαλλήλου στο Γραφείο Διοίκησης του Γ.Ν. Λάρισας.

Παράλληλα δεδομένου της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, μου ανατέθηκαν τα καθήκοντα της Γραμματέως του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου. Επίσης μετά την πιστοποίηση μου από τον Φορέα του Υπουργείου Υγείας Ο.ΔΙ.Π.Υ (Οργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία) ορίστηκα από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, Συντονίστρια του Γραφείου Ποιότητας.

Η αυτοδιοίκηση απαιτεί καθημερινή δουλειά με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και ανεξάρτητη από κομματικά συμφέροντα και ιδεολογίες.

Θα ήταν τιμή μου να με στηρίξετε με τη ψήφο σας και να μου δώσετε την ευκαιρία για πρώτη φορά, να αγωνιστώ για το κοινό καλό, το συμφέρων των πολιτών και την πρόοδο-ανάπτυξη του τόπου μας.

Σας διαβεβαιώνω ότι, όπως έχω ήδη πράξει καθ΄ ολη την επαγγελματική μου έως τώρα διαδρομή, έτσι και τώρα, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του τόπου μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ»

Ο Γεώργιος Γαζέτης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Λιβαδίου.

Είναι ταξιτζής και εισαγωγέας αυτοκινήτων. Κατοικεί μόνιμα στο Λιβάδι με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Γιάγκου και πατέρας δύο κοριτσιών.

Ο Λάζαρος Τσιουβελακίδης είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Δομενίκου.

Είναι αγρότης και κατοικεί μόνιμα στο Δομένικο με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Ιουλία Ναβροζίδου και πατέρας τριών παιδιών.

Ο Δημήτριος Γκουντής είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Λιβαδίου.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικεί μόνιμα στο Λιβάδι με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Άννα Δερβένη και πατέρας δύο παιδιών.

Η Μυρτώ Βαρσάμη είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Βαλανίδας.

Είναι δημοτική υπάλληλος του Δήμου Τυρνάβου και κατοικεί μόνιμα στη Βαλανίδα με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Μαναχιάρη και μητέρα τριών παιδιών. Έχει διατελέσει ενεργό μέλος ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Βαλανίδας.

Η Βασιλική Χανανά είναι η νέα υποψήφια του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Ευαγγελισμού.

Είναι απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Κατάγεται από τον Ευαγγελισμό, όπου κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά της.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους στη Δύναμη Συνεργασίας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.