Γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ευχήθηκαν να είναι ο αγώνας του Super Cup, ΑΕ Κιλελέρ - ΠΟ Ελασσόνας

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα Super Cup  – που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ, μεταξύ της πρωταθλήτριας ΑΕ Κιλελέρ και του κυπελλούχου ΠΟ Ελασσόνας στα γραφεία της Ένωσης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της διοργανώτριας και των συμμετεχουσών ομάδων.

Πρώτος το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης ο οποίος τόνισε ότι ο θεσμός αυτός επιστρέφει μετά το 2019 καθώς οι ενδιάμεσες διοργανώσεις ματαιώθηκαν δύο λόγω της πανδημίας του COVID και μία λόγω της ΓΓΑ. Στη συνέχεια καλωσόρισε τη συμμετοχή των ομάδων που εκπροσωπούν ακριτικές περιοχές του νομού και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι η διαιτητική ομάδα του τελικού θα αποτελείται από τους κυρίους Κοντογιώργο, Μάνο, Δεδικούση, και την κα Δεληγιάννη σε ρόλο 4ης οι οποίοι θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Ακολούθως μίλησε ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Αντώνης Στεργιούλας, ο οποίος ανέφερε για διαδικαστικά θέματα της διεξαγωγής του τελικού ότι η ΑΕ Κιλελέρ ως τυπικά γηπεδούχος θα έχει τους φιλάθλους της στη θύρα 4 και ο ΠΟ Ελασσόνας ως τυπικά φιλοξενούμενος στη θύρα 2 . 

Τα εισιτήρια στις θύρες αυτές θα τιμώνται 5 ευρώ, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει η θύρα 3 για την είσοδο επισήμων και λοιπών φιλάθλων με τιμή εισόδου 10 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 14 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Όλες οι εισπράξεις των εισιτηρίων θα διατεθούν στο ταμείο αρωγής της ΕΠΣΝ Λάρισας.  

Ο κ. Στεργιούλας χαρακτήρισε την διεξαγωγή του αγώνα ως την προβλεπόμενη επιβράβευση πρωταθλητή και κυπελλούχου για την περσινή τους διάκριση.

Στη συνέχεια μίλησαν οι πρόεδροι των δύο φιναλιστ, Χρήστος Φτάρας (ΑΕ Κιλελέρ) και Άλκης Χατζηβασίλης (ΠΟ Ελασσόνας), οι προπονητές των δύο ομάδων Κώστας Κατσάρας και ο Νίκος Φώλλας αντιστοίχως όπως και οι αρχηγοί Δημήτρης Χασομέρης και Βασίλης Γκαμπέτας. 

Κοινή συνισταμένη των δηλώσεων όλων τους ήταν να γίνει ένας αγώνας γιορτή για το ερασιτεχνικού ποδόσφαιρο, ο καλύτερος ή ο τυχερότερος να κερδίσει και να είναι το ουσιαστικό ξεκίνημα μιας επιτυχημένης χρονιάς με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.