Κοινή πορεία για ΑΠΟΕΛ και Κεραυνό Δρυμού | Πρόεδρος ο Κώστας Δριστέλας – Προπονητής ο Θανάσης Παλάσκας

 Ενθουσιασμός επικρατεί στους φίλους της Ακαδημίας Ελασσόνας και του Κεραυνού Δρυμού, μετά την απόφαση των διοικήσεων των δύο ομάδων να  χαράξουν κοινή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και πλέον όλοι περιμένουν τις επόμενες κινήσεις με αγωνία.

Πρόεδρος της συνεργασίας κοινής αποδοχής ορίστηκε ο Κώστας Δριστέλας που μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης του Κεραυνού και τους είδη υπάρχοντες της Ακαδημίας θα φτιαχτεί μια ισχυρή διοίκηση με μεγάλες προσδοκίες.

Κάτι πού δεν άργησε όμως  να γίνει κλείνοντας άμεσα προπονητή.

Ο εκλεκτός πού θα ηγηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο Θανάσης Παλάσκας. Τα λόγια περισσεύουν για την  αξία   και πορεία του  σαν ποδοσφαιριστης. Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση με όλους τους ποδοσφαιριστές και θα ορισθεί η έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Πρόεδρος του Α.ΠΟ.ΕΛ Δημήτρης Δριστέλας μας ανέφερε τα εξής:

 Μεγάλη τιμή και συγκίνηση για μένα η Ακαδημία Α.ΠΟ.ΕΛ να συμπορευτεί με τον Κεραυνό Δρυμού. Είναι η ομάδα πού με ανέδειξε ποδοσφαιρικά και μετά από ένα ωραίο ταξίδι ,έκλεισα εκεί την καριέρα μού. Τι να πρώτο θυμηθώ σαν  ποδοσφαιριστής ,προπονητής και διοικητικός πού την υπηρέτησα. Τίτλους ,χαρές, λύπες ,κύπελα όλα πάντα μέσα στην καρδιά μου .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα μέλη της διοίκησης του Α.ΠΟ.ΕΛ πού δέχτηκαν με χαρά αυτήν την συνεργασία και ιδιαίτερα στον Σδανη Διονύση πού θα έχει ηγετικό ρόλο σ αυτή την προσπάθεια.

Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε 10 χρόνια παρουσίας και συνεχίζουμε όλοι μαζί, μια οικογένεια. 

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει για την Ακαδημία και τον Κεραυνό ας την γράψουμε με ανεξίτηλα γράμματα.!!!

Χρόνια Πολλά  και Καλή Παναγία, εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο μα προπάντων στους ποδοσφαιριστές μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Σας ευχαριστούμε.!!!

Ο Πρόεδρος του Κεραυνού Βασίλης Μπανταβής μας ανέφερε τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας του Κεραυνού είμαι ευχαριστημένος καθώς βρέθηκε λύση για να υφίσταται η ομάδα μας και αυτό έρχεται μέσα από την συνεργασία μας με  την ομάδα της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ.

Μια συνεργασία που μόνο καλό μπορεί να έχει για τον Κεραυνό Δρυμού.

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια στηρίξεις στην ομάδα .

Τώρα όμως σας θέλουμε ακόμα περισσότερο δίπλα μάς για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

 Να ευχαριστήσω και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πού δέχτηκαν με χαρά αυτήν τη συνεργασία και περισσότερο τον   Δριστέλα Κωνσταντίνο πού θα έχει και το μεγαλύτερο βάρος, αυτό τού Προέδρου.

Ο Κεραυνός ήταν είναι και θα είναι παρών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νόμου μάς. Όπως και εγώ πάντα παρών για την ομάδα που από μικρό παιδί έκανα τα πρώτα μού ποδοσφαιρικά βήματα. Πάντα ΚΕΡΑΥΝΑΡΑ.!!!

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και ευημερία. Καλη Παναγία, να μάς βοηθάει και να είναι δίπλα μάς. Συνεχίζουμε όλοι μαζί.!!!


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.