Ο Δημήτρης Οικονόμου στο πλευρό του Νίκου Ευαγγέλου

 Νέα υποψηφιότητα για το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιου με τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε» του Νίκου Ευαγγέλου.

Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ως υποψήφιο του συνδυασμού, τον Δημήτρη Οικονόμου.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιό της με ανθρώπους ικανούς και δραστήριους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δουλέψουν την επόμενη ημέρα για τον Δήμο Ελασσόνας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτριο Ι. Οικονόμου.

Είναι επιχειρηματίας και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία αναλαμβάνοντας σε νεαρή ηλικία την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του, Γιάννη Οικονόμου, στον τομέα του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών την οποία συνεχίζει έως και σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Έλλη Γκατζιούρα και έχει αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Αθηνά.

Με έντονη συνδικαλιστική και πολιτιστική δράση, ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας 1994, τον οποίο υπηρέτησε από την θέση αρχικά του Ταμία και στη συνέχεια του Προέδρου για 16 συνεχόμενα χρόνια. 

Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). 

Εκλέγεται στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Λάρισας, από το 2006 και κατέχει την θέση του Οικονομικού Επόπτη έως και σήμερα.

Είναι μέλος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, της γενικής συνέλευσης του ICC Hellas και της Επιτροπής Διαχείρισης LEADER της ΑΕΝΟΛ. 

Ιδρυτικό μέλος του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Ελασσόνας, συμμετείχε στο ΔΣ της ΑΕΝΟΛ 2012-2019, του Γυμναστικού (ΓΣΕΕ), και του Ποδηλατικού Συλλόγου Ελασσόνας.


Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.