Η Φρόσω Καρκαβανίδου στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Σε μία ακόμη ανακοίνωση υποψηφιότητας προχώρησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας» Νίκος Γάτσας. 

 Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού, την Φρόσω Καρκαβανίδου.

 Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

 "Η Φρόσω Καρκαβανίδου είναι Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Διοικητικών Υπηρεσιών και Εξυπηρέτησης του πολίτη στο Δήμο Ελασσόνας και δημοτική σύμβουλος από το 2013. Είναι υπεύθυνη αντιδήμαρχος για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Έχει σπουδάσει νοσηλευτική και είναι μόνιμη υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Κατοικεί μόνιμα στην Ελασσόνα με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Θωμά Σκρέτα και έχει τρία παιδιά.

Για τη συμμετοχή της Φρ. Καρκαβανίδη-Σκρέτα στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά την Φρόσω Καρκαβανίδου στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Με τη Φρόσω συνεργαστήκαμε τα τελευταία 4 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου και αναδιοργανώσαμε τις υπηρεσίες του κοινωνικού παντοπωλείου, τις διανομές τροφίμων και την καθημερινή προμήθεια φαγητού σε απόρους. Η αφοσίωσή της στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο είναι υποδειγματική, καθώς προσέφερε τα μέγιστα στη στήριξη του και στην ανάπτυξη κοινωνικής υπευθυνότητας σε επιχειρήσεις και μεμονωμένους πολίτες.

Θέλω να την ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και να της ευχηθώ καλή επιτυχία".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.