Ο Γιάννης Δραγατσίκης στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

 Σε μία ακόμη ανακοίνωση υποψηφιότητας προχώρησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας» Νίκος Γάτσας. 

 Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού, τον Γιάννη Δραγατσίκη. 

 Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο Γιάννης Δραγατσίκης είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής νότιου τομέα Δήμου Ελασσόνας από το 2019 και δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας από το 2010. Έχει σπουδάσει τεχνολόγος ζωικής παραγωγής και ειδικός δασικής προστασίας. Σήμερα παρακολουθεί το δεύτερο έτος σπουδών του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι κτηνοτρόφος και ασχολείται με την οικογενειακή κτηνοτροφική επιχείρηση αγελάδων γαλακτοπαραγωγής από το 1993. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης Χρόνη Σοφία με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά, τον Πολύκαρπο, την Ελένη, την Μαρία-Ραφαηλία και την Ελπίδα.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγής νομού Λάρισας, μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου συνδέσμου αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγής.

Υπήρξε αθλητής του ποδοσφαίρου και συμμετείχε ενεργά στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής από διοικητικές θέσεις. 

Για τη συμμετοχή του Γ. Δραγατσίκη στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Γιάννη Δραγατσίκη στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Με τον Γιάννη συνεργαστήκαμε τα τελευταία 13 χρόνια από διάφορες θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζω καλά πόσο αγαπά τον τόπο μας και θέλει να προσφέρει σ' αυτόν.

Κοινός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης που θα εμπλέκουν τον αγροτικό τομέα με τη μεταποίηση, τον εμπορικό κόσμο με τη βιοτεχνία, τον τουρισμό και τον αθλητισμό με την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας. 

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.