Πέθανε η γνωστή τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου

 Πέθανε σε ηλικία 72 ετών, η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μετά από ατύχημα που είχε.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της τραγουδίστριας Ελένης Δήμου, η οποία την αποχαιρέτησε συντετριμμένη. «Πόσο κρίμα. Πόσο κρίμα. Καλό ταξίδι Λιζετάκι μου, όπως σου έλεγα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μοιραίο ατύχημα

Υπενθυμίζεται ότι η Λιζέτα Νικολάου, θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος όπου βρισκόταν, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Οι γιατροί χαρακτήρισαν το ατύχημα «πτώση από κλίμακα», σημειώνοντας ότι η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Ποια ήταν η Λιζέτα Νικολάου

Η Λιζέτα Νικολάου γεννήθηκε το 1951 και ξεκίνησε την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη. Ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη, τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Δήμητρα Γαλάνη. Επίσης, συνεργάστηκε και με τον Στράτο Διονυσίου.

Μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσε είναι: «Της γερακίνας γιος», «Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε», «Πού να πω τα βάσανά μου», «Μαυρομάτα», «Απόψε να μην κοιμηθείς».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.