Στα Βλαχοχώρια της Πίνδου ο Χρήστος Κέλλας

 Τα Βλαχοχώρια των Γρεβενών επισκέφθηκε, ενόψει της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου,  ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Σαμαρίνα και την Αβδέλλα και συνομίλησε με κατοίκους και φορείς της περιοχής.

Ο Χρήστος Κέλλας, αμέσως μετά την επίσκεψή του στα δυο ιστορικά, γραφικά ορεινά χωριά δήλωσε:

«Οι Βλάχοι της Πίνδου και της Δυτικής Μακεδονίας, γνωστοί για την συνεισφορά τους στο έθνος, τιμούν τη Μεγάλη Παναγιά. Συμμετέχοντας στους εορτασμούς στη Σαμαρίνα και την Αβδέλλα, είχα τη χαρά να ανταμώσω με πολλούς φίλους και συντοπίτες μου και να συζητήσω μαζί τους για τα θέματα, που τους απασχολούν.

Η γιορτή της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου έχει ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό, τόσο για την Ορθοδοξία, όσο και για τον Ελληνισμό. Οι Έλληνες αντλούμε δύναμη από την πίστη μας στην Παναγία. Αυτή η πίστη είναι που μας κρατά όρθιους στις δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι προκλήσεις, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως Κυβέρνηση, είναι πολλές. Είμαι σίγουρος, όμως, πως με αφοσίωση στο σπουδαίο έργο, που μας έχουν εμπιστευθεί οι πολίτες,  πρόγραμμα, πίστη στις δυνάμεις του λαού μας και εμπιστοσύνη στις απεριόριστες δυνατότητες μας ως έθνος, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να οδηγήσουμε τη Χώρα μας στην πρόοδο και την ευημερία, που της αξίζουν.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες!».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.