Την Παρασκευή ο τελικός του SUPER CUP ανάμεσα στην ΑΕ Κιλελέρ και τον ΠΟ Ελασσόνας

Την ερχόμενη Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ θα διεξαχθεί ο τελικός του SUPER CUP μεταξύ του  πρωταθλητή της A’ DE-TOX ΑΕ Κιλελέρ και του κυπελλούχου Π.Ο.Ελασσόνας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023.  

Τυπικά γηπεδούχος του τελικού αναδείχθηκε κατόπιν κλήρωσης η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ με τους φιλάθλους του να χρησιμοποιούν τη θύρα 4 ενώ αντίστοιχα ο Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  ως τυπικά φιλοξενούμενος θα έχει δικαίωμα χρήσης της θύρας 2 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων του. 

Στις δύο προαναφερθείσες θύρες το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται  στα 5ευρώ, ενώ για την κεντρική θύρα το κόστος είναι στα 10ευρώ.

Κατόπιν απόφασης του ΔΣ της ΕΠΣΝ Λάρισας και με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων δεν θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις.

Σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του SUPER CUP, υπό την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Στεργιούλα. Από πλευράς των σωματείων το παρόν θα δώσουν οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων.

Καλούνται οι φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ομάδων σε αυτό το πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για τις διοργανώσεις της ΕΠΣΝΛ.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.