Στο σφυρί ισόγειο κατάστημα του ΣΜ Λάρισα στην Ελασσόνα - Πρώην εργαζόμενοι περιμένουν να εισπράξουν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους

 Επανέρχεται μετά και την ανάπαυλα του Αυγούστου- η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Πλειστηριασμός που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτός που στρέφεται κατά της τελούσας σε πτώχευση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία “Σούπερ Μάρκετ Λάρισα ΑΒΕΕ”.

H “Σούπερ Μάρκετ Λάρισα ΑΒΕΕ” κηρύχθηκε επίσημα σε πτώχευση το 2015, με ημερομηνία παύσης πληρωμών την 1η-4-2014. Από τότε, πολλοί από τους πρώην εργαζομένους περιμένουν να εισπράξουν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους, μέσω των διαδικασιών εκπλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας.

Έτσι, έχει προγραμματιστεί επαναληπτικός πλειστηριασμός, με επισπεύδοντα τον σύνδικο πτωχεύσεως της ανωνύμου εταιρείας και νέα τιμή πρώτης προσφοράς τις 181.647 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός αφορά ένα ισόγειο κατάστημα, μικτής επιφανείας 483,29 τ.μ. και καθαρής επιφανείας 478,36 τ.μ. [σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας] και καθαρής επιφανείας 468,06 τ.μ. [σύμφωνα με την οικοδομική άδεια], που αποτελείται από τον ισόγειο χώρο, δύο W.C, και κλιμακοστάσιο προς έναν ενιαίας λειτουργικότητας υπόγειο αποθηκευτικό χώρο, καθαρής επιφανείας 210,00 τ.μ. [σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας] και 193,38 τ.μ. [σύμφωνα με την οικοδομική άδεια], με 598,70/1000 [χιλιοστά] συνιδιοκτησίας εξ αδιαιρέτου επί του όλου γωνιακού οικοπέδου στην Ελασσόνα, εκτάσεως 711,60 τ.μ.

Πηγή: capital.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.