Φιλική ήττα για τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη | 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

 Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, όπου οι συνθήκες προσομοίαζαν κατά πολύ με αυτές επίσημου αγώνα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης, ανάμεσα στον τοπικό Οικονόμο και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι πράσινοι του Βασίλη Μπακογιάννη γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου που επέστρεψε ως αντίπαλος στην Τσαριτσάνη ύστερα από πέντε χρόνια.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε και πάλι στα τελευταία λεπτά, διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες αλλαγές, όπως συνέβη και με αντίπαλο την ΑΕ Κιλελέρ.

Στο 6' σε σουτ του Σκοπελίτη απέκρουσε αρχικά ο Νούσιας αλλά στην συνέχεια την μπάλλα διεκδίκησε ο Σέττος, ο οποίος ανατράπηκε και το πέναλτυ που καταλογίστηκε αξιοποίησε ο αρχηγός των φιλοξενουμένων Φίλιππος Σκοπελίτης, ανοίγοντας το σκορ.

Με ένα εκπληκτικό σουτ του Σέριαν Μιφτάρι (ο έτερος αρχηγός) από 30 μέτρα στο αριστερό "Γ" του Σταυράκη, οι Τσαριτσανιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 31', ενώ στο 41' "άγγιξαν" την ολική ανατροπή σε φάση διαρκείας αλλά το σουτ του Γκαραλιάκου αποκρούστηκε επί της γραμμής τέρματος από αμυνόμενο.

Με την συμμετοχή του Αναστασίου, οι Βολιώτες απείλησαν στο 68' (η κεφαλιά του από την σέντρα του Κ.Σ.Καμπέρη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Ν.Δραχαλίβα) και πήραν το προβάδισμα στο 74' (αφού ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε εύστοχα στην αριστερή γωνία).

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 90' ο Γκέρι Τζέκα με θεαματικό "ψαλιδάκι", μετά από σέντρα του Κακάμη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Θεόδωρος Κοντογιώργος με συνεργάτες τους Χρήστο Νάκα - Δημήτρη Μίχο, οι οποίοι κλήθηκαν να διαχειριστούν και κάποιες στιγμές έντασης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας (46' Ν.Δραχαλίβας), Μιφτάρι (69' Ν.Γκαντούνας), Μπουμπουνάρας (46' Ηλ.Γκαντούνας), Αυλογιάρης, Κατσιαντώνης, Αθανασούλης, Τσούτσας (57' Σεμερτζίδης), Γανός (74' Φορτούνας), Γκαραλιάκος (74' Βασιλειάδης), Στ.Δραχαλίβας (74' Ματούλας), Δριστέλας (74' Κωνσταντίνου).
Ολυμπιακός Βόλου (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Κ.Σ.Καμπέρης, Παπακώστας, Κατσαγεωργίου (46' Τζέκα), Παπαϊωάννου (66' Κούλπας), Μπλατσέρι (66' Αναστασίου), Παπαδήμος (46' Αθ.Κυρίτσης), Σέττος (73' Καρατσόλης), Πετράκος (87' Γιαρλελής), Σκοπελίτης (46' Κ.Φ.Καμπέρης).
ΑΝ - ΝΜ
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.