Αναβάλλεται η παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Σχεδιάζεται επίσκεψη σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Αναβάλλεται σύμφωνα με πληροφορίες η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Την απόφαση φέρεται να πήρε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Έβρο.

Επανασχεδιασμός του προγράμματος Μητσοτάκη

Από χθες είχε ήδη αποφασιστεί ότι ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί το τριήμερο της ΔΕΘ και είχαν ειδοποιηθεί και όλα τα κυβερνητικά στελέχη, με την οδηγία η παρουσία τους περιοριστεί στις απολύτως απαραίτητες επαφές στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Τελικά σήμερα ελήφθη η απόφαση να ακυρωθούν και η ομιλία το Σάββατο και η συνέντευξη την Κυριακή που είχαν καταλήξει χθες ότι θα ήταν οι δύο μόνες παρουσίες του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Ενδεχομένως η επίσκεψη στη ΔΕΘ γίνεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Στις 11 το πρωί ο Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, ενώ ακολούθως θα γίνει ο σχεδιασμός για την επίσκεψή του στον πληγέντα Βόλο. Ο πρωθυπουργός σκοπεύει να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για να ενημερωθεί επιτόπου για τις ζημιές που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή με στόχο την άμεση στήριξη όσων επλήγησαν με την καταβολή αποζημιώσεων και την αποκατάσταση των υποδομών.

Πηγή: iefimerida.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.