Super διαγωνισμός του Ράδιο Ελασσόνα 88,4 με δώρο εισιτήρια διαρκείας τις ΑΕΛ

Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 5  εισιτήρια διαρκείας τις ΠΑΕ ΑΕΛ για τη σεζόν 2023-2024

Στείλτε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του σταθμού 6999 884884 τη λέξη «ΑΕΛ» και το ονοματεπώνυμο σας και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους φετινούς αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας και συγκεκριμένα φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος και play offs.

Για να ζήσουμε ΜΑΖΙ το όνειρο από την ΑΡΧΗ!!

Πληροφορίες:

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οδό Σκαρλάτου Σούτσου 3, στον 3ο όροφο και ώρες 10π.μ. – 5μ.μ. Ο τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει με μετρητά ή κάρτα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας στο aelfc.gr

Όροι και προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό:

Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Ακροατές που αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές, μέσω των οποίων αποκτούν παράνομο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ακροατών.

Αν ο νικητής αρνηθεί το έπαθλο για οποιονδήποτε λόγο ή αν εμπίπτει στις προϋποθέσεις της παραπάνω παραγράφου, χάνει το δικαίωμα στο έπαθλο και η κλήρωση γίνεται εκ νέου.

 Περισσότερα για τα εισιτήριο διαρκείας

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφει στο φυσικό της χώρο, το γήπεδο AEL FC ARENA. Μετά από μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, το όνειρο όλων των Λαρισαίων φιλάθλων γίνεται πραγματικότητα. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο της Λάρισας κοντά μας “για να ζήσουμε ΜΑΖΙ το όνειρο από την ΑΡΧΗ”, όπως είναι και το σύνθημα της φετινής καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε η φετινή καμπάνια να μην συνδέεται άρρηκτα με τα γενέθλια της ομάδας μας, αφού, το 2024 η ΠΑΕ ΑΕΛ θα γιορτάσει τα 60 χρόνια από την ημέρα που oι φωτισμένοι παράγοντες των Ηρακλή Λάρισας, Άρη Λάρισας, Λαρισαϊκού και Τοξότη Λάρισας, αποφάσισαν να συγχωνευτούν και να δημιουργήσουν την ΑΕΛ, οραματιζόμενοι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας όπως και έγινε.

Γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας μόνο με την παρουσία του φίλαθλου κόσμου μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, διαμόρφωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2023 – 2024, έτσι ώστε τα καθίσματα του AEL FC ARENA, να μην είναι ποτέ άδεια…

Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους φετινούς αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας και συγκεκριμένα φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος και play offs.

Ο τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει με μετρητά ή κάρτα.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.