Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες: «Είμαι εδώ» και «Όλοι μαζί μπορούμε» στην πράξη

Σε δελτίο τύπου της προέδρου των Ελασσονιτών Εθελοντών Κατερίνας Τζουανάκη, αναφέρονται τα εξής:  

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά: 
- Το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα για τη διάθεση προσωπικού (βοήθεια καθαρισμό σπιτιών)
- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλανίδας  « Η Μονδαία» για την προσφορά τοιυ σε αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και ξηράς τροφής.
- Την ψησταριά – καφέ ουζερί «ο Πεχλιβάνης» του κ.Θωμά Λιάκου στη Βαλανίδα Ελασσόνας για την προσφορά χρηματικού ποσού για αγορά απαραίτητων υλικών καθαρισμού και απολύμανσης.
- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρού Ελευθεροχωρίου για τη μεταφορά κλινοσκεπασμάτων – ρουχισμού που συνέλεξε ο σύλλογος μας για τις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης.
- Τον κ.Γιώργο Λιάκο (LIAKOS TOURS) που για άλλη μια φορά πρόσφερε μεταφορικό μέσο για τις αποστολές μας.
- Όλους εσάς και τον καθένα ξεχωριστά που ανταποκριθήκατε άμεσα στο κάλεσμα μας προσφέροντας, για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας.
- Επιτρέψτε μου όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, στον Λάζαρο Σερετίδη, δημοτικό υπάλληλο, που είναι πάντα παρών «στις επάλξεις» και ειδικά στις δύσκολες αποστολές και στον Θοδωρή Φουσκα, τον «μικρο εθελοντή» με την μεγάλη ψυχή.

Τέλος, τις κυρίες του συλλόγου, που βοήθησαν να γίνουν όλα πράξη και ειδικά τη Λίζα και τη Χρυσάνθη που με ακολούθησαν στις αποστολές και  πρόσφερα τα μέγιστα.

Κλείνοντας τονίζω πως συνεχίζουμε και κρατάω τη φράση του φίλου μας Χρήστου από τον Πλατύκαμπο : «Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο γιατί μου δείξατε με τον τρόπο σας τι σημαίνει να είσαι πραγματικά εθελοντής».

Η πρόεδρος
Κατερίνα Τζουανάκη

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.