Δημήτρης Τσιάτσικας | Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας»

Είμαι ο Δημήτρης Τσιάτσικας με καταγωγή από τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των τροφίμων-ποτών, τα τελευταία 30 χρόνια. 

   Με όλες και όλους γνωρίζομαι σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο, αφού έχω την δυνατότητα να συζητώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς για μια καλύτερη κοινωνία. Λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης αλλά και της αγάπης μου για τον τόπο, επισκέπτομαι καθημερινά όλα τα δημοτικά διαμερίσματα στον διευρυμένο δήμο Ελασσόνας. 

   Αποδέχτηκα τη πρόσκληση του Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα γιατί ο κοινός μας στόχος είναι η αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών που υπάρχουν στην περιοχή, προς όφελος της τοπικής οικονομίας και η ενίσχυση της απασχόλησης.

   Γεννήθηκα το 1971 και είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Χρυσογιάννη, με την οποία έχουμε δύο παιδιά. Είμαι τελειόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας του Πανεπιστημίου NIS Σερβίας. 

   Στην απόφασή μου να συμμετάσχω στα κοινά, σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, σας θέλω δίπλα μου, συνοδοιπόρους και ζητώ την ψήφο σας και την στήριξή σας. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.