Γεωργία Τσιτσιμπή | Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε»

 Ονομάζομαι Γεωργία Τσιτσιμπή, είμαι παντρεμένη με τον Στέλιο Αλμπάνη και μητέρα δύο κοριτσιών. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στην Ελασσόνα.

Είμαι απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (Banking & Financial Management) του ΕΑΠ, το οποίο μου απονεμήθηκε με βαθμό άριστα. Έχω παρακολουθήσει και συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια επιμόρφωσης και εξειδίκευσης οικονομικού ενδιαφέροντος ( Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και οι προοπτικές της - Business Administration - Business Management: Business Finance και Real Estate Investment and Management) όπως και σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση (Οικονομικά της Εκπαίδευσης), γιατί θεωρώ ότι η δια βίου μάθηση είναι απαραίτητη στις μέρες μας, για να μπορείς να παρακολουθείς και να αντιλαμβάνεσαι τις γρήγορες εξελίξεις.
Έχω εργαστεί για 10 χρόνια ως βοηθός λογιστηρίου και παράλληλα ως ωρομίσθια καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διδάσκοντας μαθήματα οικονομίας και ως εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως καθηγήτρια οικονομικών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και παράλληλα εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας σιδήρου, που έχει ο σύζυγος μου.
Είμαι για πρώτη φορά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ελασσόνας στο πλευρό του Νίκος Ευαγγέλου και του συνδυασμού ΑλλάΖουμε.
Πρώτιστο μέλημα να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις. Να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω να ανεβεί η πόλη μου και η ευρύτερη περιοχή περισσότερο, τόσο στα μάτια των πολιτών της όσο και στα μάτια των επισκεπτών της. Η αγάπη μου για τα παιδιά και η αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας, με τα οποία συναναστρέφομαι καθημερινά, ήταν και είναι η κινητήριος δύναμη να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ελπίζοντας με την εργατικότητα, τις γνώσεις μου και την ευαισθησία μου να προσφέρω στον τόπο μου.
Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ από όσους με κρίνουν ικανή και θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την διάθεσή μου για τα όνειρα τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να γίνω η φωνή τους.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.