Δυναμικό παρών των κατοίκων στις επισκέψεις – ομιλίες Γάτσα

 Συνεχίζονται καθημερινά οι επισκέψεις του δημάρχου Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιου με το συνδυασμό "Δύναμη Συνεργασίας" Νίκου Γάτσα σε τοπικές κοινότητες του δήμου, με τους κατοίκους να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή, στέλνοντας μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εκλογές, δίνοντας δυναμικό παρών στις ομιλίες του, κάνοντας σαφές  ότι έχουν όραμα για την περιοχή που συμβαδίζει απόλυτα με τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας».

Σε δήλωση του ο Νίκος Γάτσας μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

Στο Φλάμπουρο, συναντήσαμε κατοίκους του χωριού και μιλήσαμε για τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων.

Μιλήσαμε για τη συνεργασία και την επικοινωνία με τους πολίτες για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων, καθώς χάρη σ' αυτούς βελτιώσαμε την κατάσταση με το ανεξέλεγκτο πράσινο, την καθαριότητα, τον φωτισμό της πλατείας, την παιδική χαρά, την εσωτερική και αγροτική οδοποιία.

Στη Σκοπιά, οι κάτοικοι του οικισμού παραβρέθηκαν στην προεκλογική μας ομιλία στην αναβαθμισμένη πλατεία του χωριού και μας έδειξαν τη στήριξή τους. 

Από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο οικισμό του δήμου, οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν ότι βελτιώθηκε σημαντικά η καθημερινότητά τους. Κανένας οικισμός του δήμου μας δεν έμεινε στο περιθώριο.

Στην Μαγούλα οι κάτοικοι της Μαγούλας στηρίζουν το νέο δυναμικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας και για την Κοινότητα Μαγούλας. 

Μιλήσαμε για τις συνεργασίες που χρειάζεται η αυτοδιοίκηση, για να είναι αποτελεσματική, και σημειώσαμε ότι η συνεργασία κοινότητας - δήμου αποτελεί βασική προϋπόθεση για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών ζωής στην κοινότητα. Η συνεργασία με τον σύλλογο και τους ανθρώπους του δημιούργησε νέες προοπτικές για την κοινότητα. Σταθήκαμε δίπλα στους κατοίκους και τις ανάγκες τους και με τη στήριξη των νέων υποψηφίων θα αντιμετωπίσουμε ακόμη καλύτερα τα θέματα της καθημερινότητας. 

Η νέα κατακλυζόμενη ράμπα στη Μαγούλα, την οποία ζητήσαμε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και είναι πλέον γεγονός, βελτιώνει θεαματικά την πρόσβαση και τις μετακινήσεις με ασφάλεια. 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Για την κοινωνία, για το μέλλον, για όλους.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.