Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Ε.Μ.Υ.: Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία "Daniel"

Σε μία ακόμα επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με δείκτη προειδοποίησης "κόκκινο" προχώρησε την Πέμπτη (7/9) η ΕΜΥ με το οποίο ενημερώνει ότι η κακοκαιρία Daniel θα παρουσιάσει σταδιακή υποχώρηση από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε στις 03-09-2023/1300 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία. Η κακοκαιρία Daniel θα παρουσιάσει σταδιακή υποχώρηση από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στη Θεσσαλία, κυρίως στο νομό Μαγνησίας και τα ανατολικά τμήματα του νομού Λαρίσης, την κεντρική Στερεά (κυρίως τη Φθιώτιδα), τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα καθημερινά τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr και www.hnms.gr).

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.