Δείτε φωτογραφίες: Πώς έγινε η ανατίναξη στο ΑΤΜ της Νίκαιας – Πόσα χρήματα πήραν, φέρεται να οπλοφορούσε ο ένας από τους δράστες!

 Σκηνές από αστυνομική ταινία του Χόλυγουντ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Νίκαια, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα. 

Εκεί, ομάδα δραστών παγίδευσαν με εκρηκτικά αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών τη Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στην κεντρική οδό (παλαιά εθνική οδός Λάρισας – Αθήνας) που διέρχεται τον οικισμό και στη συνέχεια διέφυγαν με πολύ μεγάλη λεία μετρητών. Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν το ποσό να είναι πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για επαγγελματίες καθώς χρησιμοποιήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ συνολικά συμμετείχαν τουλάχιστον τέσσερις με πέντε δράστες.

Σύμφωνα με μαρτυρία στο onlarissa.gr που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τις αρχές, ένας εξ αυτών, ο «τσιλιαδόρος» φέρεται να οπλοφορούσε! 

Το μόνον θετικό είναι πως όλα συνέβησαν στις 2.30 τα ξημερώματα, ώρα που δεν υπήρχε κόσμος γύρω, ούτε και κάποιο διερχόμενο όχημα.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται, ενώ η σήμανση κάνει φύλο και φτερό το σημείο για πιθανά στοιχεία που μπορεί αν οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Δείτε αποκλειστική φωτογραφία του onlarissa.gr μέσα από το κτήριο:

Δείτε φωτογραφίες του onlarissa.gr έξω από το κτήριο:

        

Πηγή: onlarissa.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.