Ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνα για την προσφορά βιβλίων στο Γυμνάσιο Λ.Τ Βερδικούσας

Με επιστολή τους, ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Λ.Τ Βερδικούσας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ.Χαρίτωνα, για τη σημαντική δωρεά προς τη βιβλιοθήκη του σχολείου της Βερδικούσας, χρήσιμων βιβλίων σχετικών με το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας: «Η συγχώρεση στο Σχολείο» που υλοποιείται φέτος στο σχολείο μας, στα πλαίσια του ευρύτερου προγράμματος «Αγωγή στη Συγχώρεση » των πανεπιστήμιων Wisconsin-Madison της Αμερικής και του Αριστοτελείου της Θεσσαλονίκης . 

Αναλυτικά αναφέρουν: 
"Ο εμπλουτισμός της συλλογής μας με βιβλία αξιόλογων εκδόσεων αποτελεί μέριμνα και ζητούμενο για το σχολείο μας και η συγκεκριμένη δωρεά ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τον στόχο αυτό. 

 Η έμπρακτη αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας στις ανάγκες του σχολείου μας, ιδιαίτερα τη σημερινή δύσκολη περίοδο που διανύουμε, αποτελεί για όλους εμάς πηγή έμπνευσης και δύναμης για να συνεχίσουμε το έργο μας".
Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.