Μήνυμα αντεπίθεσης από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

 Μήνυμα ενότητας, αντεπίθεσης και έναρξης νέων εσωκομματικών διεργασιών σήμανε στη Συνάντηση-Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου στη "Μουσική Σκηνή" στην Ελασσόνα.

Η Ο.Μ. Ελασσόνας υποδέχτηκε στη σύσκεψή της ως βασικό ομιλητή-καθοδηγητή, τον νέο Συντονιστή-Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας Παναγιώτη Καλογιάννη, ο οποίος από το βήμα της εκδήλωσης, τόνισε την ικανοποίησή του, που η αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους του κόμματος, σε μια κρίσιμη χρονικά στιγμή, τονίζοντας την ανάγκη για να προχωρήσει μπροστά το κόμμα, να αναδιοργανωθεί μετά την διάσπαση και να ενεργοποιηθούν νέα ενεργά μέλη και στελέχη, όπου θα το πλαισιώσουν. Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου που ξεκινά αρχές του Ιανουαρίου, ο Παναγιώτης Καλογιάννης τόνισε την ανάγκη για ένα μεγάλο περιφερειακό συνέδριο όλων των Οργανώσεων με κέντρο τη πόλη της Λάρισας, για την Θεσσαλία ενώ ξεκαθάρισε πως η υπεράσπιση των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, αποτελούν προτεραιότητα για όλα τα μέλη, λίγο πριν οδηγηθεί στο Συνέδριο και στις Ευρωεκλογές, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Γραμματέας της Ο.Μ. Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας ευχαρίστησε τα μέλη που αποχώρησαν, τονίζοντας την ανάγκη για μια νέα αρχή, πάνω στις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, με προοδευτικό πρόσημο, καλώντας ταυτόχρονα τα μέλη να συμμετέχουν στις δράσεις για στήριξη των σεισμόπληκτων χωριών, για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν στα μέσα του Φλεβάρη, όπου θα προκύψουν νέα συντονιστικά όργανα, νέες νομαρχιακές επιτροπές και νέοι αντιπρόσωποι-σύνεδροι.

Ο αναπληρωτής γραμματέας της Ο.Μ. Ελασσόνας Θωμάς Καραγεώργος τόνισε την ανάγκη για μετεξέλιξη του χώρου μέσω της επικοινωνίας αλλά και των νέων προγραμματικών θέσεων για μια νέα σύγχρονη ευρωπαική Αριστερά, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών και στελεχών του κόμματος με επίκεντρο όλων την αναδιοργάνωση του κόμματος, την συσπείρωση μέχρι το Συνέδριο, με τελικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2024.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.